Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2007, 00:11   #38
Dragonuss
Użytkownik forum

Dragonuss's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Hells Bells
Świat: Arcania
Poziom: 40
Skille: 71/30
Poziom mag.: 13
Dragonuss ma numer GG 696449
Domyślny 60 pal vs 60 sorc

Sorca latwo wykonczyc. 60 sorc ma okolo 2 bp sdkow okolo 1-2 bp uhow i z 3-4bp manasow .Paladyn ma okolo 1 bp sdkow i okolo 3 bp uhow i moze z 2 bp manasow.Dajmy sorc zatakowal pala z 2 FE a wiec pal jest w nie korzystnej sytuacji.Ale z takiej sytuacji latwo wyjsc o ile sie nie spanikuje wystarczy tylko szybko ubic FE sdkami.Dajmy ten sorc ktory pkuje odrazy bedzie nawalal sdkami a wiec pal wtedy sie bedzie uhal czyli pal traci 200 hp ale wyruwnuje ilosc zyc do fulla uhem.A zatem akcja bedzie wygladala tak:
sorc bedzie walil sdkami a pal sie uhal i bil sorca boltami i czekal cierpliwie az sorcowi sie skoncza sdki a wiadomo ze napewnooo sie skoncza .I tez wiadomo ze sorcowi szybciej zejdzie 2 bp sdkow niz palowi 3 bp uhow.I wtedy kiedy to sie stanie sorc jest w sytuacji krytycznej.Moze on jedynie walczyc dalej uzywajac exori vis + rozdzka chociaz i tak to mu zbytnio to nie pomoze bo takiego ciosu czyli exori vis mozna latwo uniknac a dmg z rozdzki sa srednie ale bys musial podjesc do pala na odleglosc 1 kratki .A pal za to wkroczy w akcje czyli beda szly sd+bolt dmg = ok.150+ i tej chwili spanikowany sorc tak szczerze mowiac juz nic nie zrobi i nie mowcie mi kurde ze sorc the best bo to gowno prawda...

Zaraz ktos mi wyskoczy z komentarzem ze sorc i tak jest najlepszy no bo on moze uzywac Great energy beam itd. i ze pal to glupia profesja bo on nie ma takich samych dmg jak sorc!! omg... Nie piszczcie do mnie taki komentarzy bo i tak wiem ze sorc jest tak samo silny jak pal knight czy druid a wiec noobki typu 20 lvla ktorzy mysla ze maja 20 lvl i sa sorcami to wymiataja i sie chwala ze 60 lvlowi sorcowie sdkami wala w potwory za 400 a jak ktos takie cos pisze to mi sie smiac chce bo przecie sorc jak idzie expic to jak zobaczy ds to odrazy wywala w niego sdka tak?I nie wali exori vis tylko sdki ida za 400 sorc praktycznie uzywa na powazne hunty i w pvp na pkowanie itd !! a nie na tombach itd uhauhuehauhue gratuluje glupoty tym ktorzy sie podniecaja ze 60sorc wali z sdkow za 400 w potwory. Gratuluje glupoty... -,-
Dragonuss jest offline   Odpowiedz z Cytatem