Dobrze że są wybierani nowi gmi ale niestety pewnie niewiele to zmieni.. kiedyś wraz z kolegą sprawdzaliśmy efektywność pracy gmów na serwerze harmonia na n00b nickach "zabawa" polegała na pisaniu po polsku na game chat , nabijaniu sie z gmów itp i niedostaliśmy wogóle bana lolz... jedynie tutor napisał "reported" ale wydaje mi się że wyższe osoby nieuznały tego za poważny problem... chociasz słyszałem nieraz o gmie w akcji jak dorwał bottera itp itd ale to naprawde niekażdy gm jest dobry do tej roboty.. ludzie czują się bezkarni jak jeszcze można było sprawdzać na psjokenott ( chyba tak się to pisze ) to było wyraźnie widać że niektórzy gracze mają po 20h+ nabite online w 1 dniu i niemieli bana... może niektórzy .. jaki to sens jeden człowiek np tak jak ja nabije sobie 73 lvl zgadzam sie wolniej ale ma z tego satysfakcje a taki frajer sobie zakupi jakieś cacuszko nawet za 5 zł jeżeli jest z polski i nabije h-lvla w bardzo krótkim czasie to jaki to sens grać ?:/.. mam nadzieję że ta "dostawa" gmów zmieni sytuacje na tibi.
Ps: sorka że bez interpunkcji ale jakoś nie lubie pisac kropek i przecinków w internecie.. xD
@Edit: W grze tekstowej napisałem kilka ostrych słów na karczmie ( coś jak Default na tibi ) i twórca strony odrazu mnie upomniał.. na tibi bym mógł napisać na trade , game chat , help i nic bym niemiał.. raz dostałem bana za nieprzyzwoite zachowanie na tibi ale to było raz... a ile razy robiło się jaja ... ?
Ostatnio edytowany przez Wielki Mancyz - 02-03-2007 o 07:57.
|