Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2007, 15:43   #40
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
sorc szybko wali sd wciska hotkey na ue burst/2 fe zabiora troche hp i biedny pall lezy i placze
Jebane CIPy wywaliły exhaust... kjoerva!

Cytuj:
Bo nie zdarzy wcisnac vity ... Pomysl troche -.- napewno pall stoji przygotowany ze go ktos bedzie chcial bis -.-
Cytuj:
Palladyn pochodzi wciska sd i p bolta (Sorc na 1 combo nie padnie) i wiem ze jak wciskasz hotkey to zawsze walniesz przy kolejnym exuhasted a palladyn moze(ale nie musi) w zlym momecie walnac tego 2 sd przez battle mysle wiec ze juz przez te drugie 3 sekundy sorc sie jednak vitnie sorc wziska utamo i wali 1 sd jak palladyn juz ma yellow hp to wciska hotkey ue i proboje zajebac tego palla jak sie nie uda utani gran hur za mape manasing i wracasz ...
Ja się tylko dziwie, dlaczego zakładasz, że sorc jednak trzyma ten palec na vicie? Albo, że paladyn będzie miał exhausta, a sorc nie? Btw., co to jest manasing? O_o

Cytuj:
Moja opinia Pallowi by bylo bardzo ciezko pokonac sorc
Sorcowi by bylo Latwiej pokonac palla
I nikt nie zaprzeczy ze sorc "Mastah" pvp
No patrz, a ja zawsze myślałem, że pvp zależy od gracza. No ale jak się na*******a na bocie/ogląda tylko filmiki, to faktycznie można tego nie wiedzieć.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem