Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Afinor
Potrzebuje dobrego miejsca do expienia tylko mam pewien problem:
Na soldiery duzo osob zawsze i troche mi IH(grrr ten 4mlvl) idzie, ale da sie expic gdyby nie masa ludu. Amazon camp oczywiscie wspanialy exp(raz bylem sam) ale przecietnie tam jest 5-6 osob. Ghoustland na ghoule wiadomo masa ludzi, ghoule w ab' tez duzo chetnych.
Mam 21lvl(3k do 22) i skille 59/58.
|
Tak serio to nie zauważyłem żeby na GhostLandzie było więcej niż 4 osoby.. ale z ghost landu odstrszaszać powinny przede wszystkim.. pułapki. Jest jedna taka jaskinia ghouli i stalkerów pójdziesz kilka kroków w bok i zamykaja sie za toba kraty... stoisz na przeciw gsa w małej jakińce bez uciekczki(czy prawda nie wiem bo mi kolega najt mówił). Na amazon camp(u mnie na Azurze) zawsze musi być coś zlurowane... a to smok a to 2 huntery... 20 amazonek. Myślę że najlepszym twoim rozwiązaniem są mimo wszystko jaskinie dwarfów i slimów. Kiedyś moim najtem robiłem tam z 26 na 37chyba lvl... Z kaski którą uzbierasz przez ten czas kupisz jakiś eq i na dragi.. Jak nie znasz konkretnych miejscówek w kopalniach to popytaj kupmli z tibi bo ja już dawno temu tam byłem... Kopalnie kazo to prawdziwe kopalnie złota