Hmmm... Jak by cie tu podsumować... Napewno nie tak jak wszyscy, bo nawet mi sie czytać nie chce tych postów w których 70% ludzi sie podlizuje: "O wielki Avager'ze, wielki jak zawsze, witaj spowrotem mistrzu".
Jak bardzo piękne i wspaniałe to jest nie będę gadał, bo to bezcelowe.
Powiem jedynie co mi sie nie podoba:
Te outfity nie obraź się ale według mnie nigdy nie były twoją mocną stroną)
Trawa (jakaś taka dziwna)
Fake jest dość haotyczy, nawet bardzo (sporo sie dzieje na małej ilości scen)
Na 4 scenie wydaje sie jak by jeden gościo stał na drzewie...
Troche krutki ten fake.
A odblask helikopteru jest troche za dużo (chodzi o te białe jasne punkty, wiesz z resztą, chodzi mi o to że w nocy takie "odblaskowanie" nie ma miejsca, chyba że czymś poświecimy)
Zaraz znowu zaczną mówić że ja tylko potrafie błędy wytykać, że ja nikogo nie doceniam, nie potrafie uszanować pracy, jestem chamski, głupi, noob, że sie nie znam i żebym spier*****, bo mnie nie lubią, bo tylko sie czepiam błędów. Mam nadzieje że ty domyślasz sie jakie mam intencję, będe ten fake bacznie obserwował, i wytykał każde niedociągnięcie jakie tylko zobacze... Licze też na współpracę (nie nie chodzi o wspólne tworzenie, czy jak to sobie niektórzy geniusze by pomyśleli, chodzi mi raczej że jeśli powiem o jakimś błędzie, Avager nie okarze sie leń i postanowi przynajmniej spróbować go poprawić)
@down
Ino nie o to mi chodzi

Chodzi mi o te odbicia światła na kadłubie ( w ciemności nie powinny mieć miejsca), nie o te białe światełka.