Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glaves
Czekałem długo na ten fake ;]
Powiem ci że fake w przyszłości jest zrobić o wiele łatwiej niż w teraźniejszości ;] Choćby daltego że nie trzeba się wzorować na obiektach, maszynach, broniach istniejących :>
Przyczepił bym się do wybuchu altylerii. Sam ogień. Nie widzę kawałków ziemi, kurzu dymu itp.
Trochę literówek w historii, nazwy NT/AP mogłeś czasem zamienić na: wróg, nieprzyjaciel itp ;P bo trochę źle sie czyta.
Obyś dojechał ten fake do końca ;]
Ehh niepotrzebnie eerion wrzucał jednostki obcych :/ to uchyla rąbka tajemnicy...
btw: "Wyznańcy" przerzucili sie na ciebie XD
|
1) Noc, dlatego nie widac kurzu itp. Wiem, chcialem go zrobic, ale iz zdecydowalem sie na Noc...jakos nie zrobilem, wolalem zostawic ta wszedobylska ciemnosc.
Co do wzorowania sie na terazniejszosci, tu sie mylisz, jednostki sa jak najbardziej z terazniejszych czasow,
Co wy macie do tych jednostek ? (wiem ze zle trzymaja bron, musze to poprawic) Sa jaknajbardziej prawidlowe...
NT:
AP:
Ujawnienie Tych outfitow to zadna tajemnica, ze wzgledu na to, ze zapewne w drugim odcinku beda ^^ (Jednostki AP - Rosyjskie).
Jeden wielki minus tych outfitow jest to ze.... bardzo slabo widac te "Plamki/Latki" kamuflazowe =/ . Jakby ktos nie wiedzial, Jednostki USA (tutaj NT) uzywaja odpowiednich barw, rozne odcienie zieleni... Od Zwyklej Zielonej, jasnej do ciemnej.
Jednostki Rosyjskie (AP), uzywaja Kolorow Zgnilej Zieleni oraz Brazu/Ciemnej pomaranczy.
@Drakon, Ksiezyc, ksiezyc i jeszcze raz ksiezyc, jesli nie wiesz jak swieci ksiezyc w czasie pelni + bez chmur

to lepiej sie dowiedz

) , Uwierz mi ze bardzo jasno, i moze powodowac takie cos.
Co do jednostek Obcych...nie Nie Nie

Nie bedzie TYCH Jednostek, Jesli ktos chce ich uzyc (Razem z Light Anti-LAC (Light Armored Cars) Tank, prosze bardzo ^^ ).
Dobra ide konczyc odcinek

. Jutro juz powinien byc, chyba ze dobrze mi pojdzie i dzis zakoncze

.