Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2007, 22:08   #189
Haxaxer
Użytkownik Forum

Haxaxer's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Haxaxer
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 165
Skille: 94/89
Poziom mag.: 8
Haxaxer ma numer GG 3513925
Domyślny

Hmm .. Tez popieram .. Poprawe Knightow .. Wystarczy porownac .. Ja mam 96 Lev .. Knight .. I moj kuzyn .. tez 96 Lev, ale druid .. W granicach oplacalnosci moge isc na OF .. i to bedzie jeden z szybszych expow dla mnie .. Ewentualnie dragi, ale ciezko wbic na nie bo wlasnie .. glownie siedza tam druidzi i sorki .. dosc dlugo poki im sie manaski na viska nie skoncza .. Btw .. Natomiast druid/sorcerer pojdzie sobie gdzie chce Hero, Quary, Dragi, Dl .. itd .. I szybciej leci mu expik .. No i ma wieksza szanse na rare item .. Cos mialem powiedziec, ale mi sie zapomnialo .. Aaaa .. Wiem .. Wezmy przyklad takiego Dragon lorda .. Solo Knightem .. Pojde ze skillami 87/87 i GS .. tak na oko z 30 % hitow trafi mu w "zbroje" .. tzw iskierki .. czy jakos tam inaczej .. mniejsza o to .. a inna czesc hitow .. to sa ponziej krytkyki .. Przy zabijaniu dragon lorda knightem co to jest hit za 40 hp np ? Many starcza mi na 1 exori .. Hit a la 300 + maximum .. ? I jak tu sie oplaca ? Z drugiej strony druid/sork idzie i bije z visa tego dl'a .. nie orientuje sie tak za abrdzo ale mysle ze taki 95 druid/sork uderzy tak za 200 chyba nie ? No .. ;D i bije tak caly czas .. nie ma zadnych "puff" jedynie to moze sobie nie trafic tym visem .. I jesli bedzie dobrze trafial to taki dragon lord padnie gora po 1.5 minuty .. A knightem moze bym mu dopiero na light green hp wszedl .. To byl przyklad mozna tego mnozyc i mnozyc .. I tak pewnie zaraz mnie ktos zbeszta .. Ale oki .. Forum to forum ma swoje prawa Ale idac dalej i walkujac temat .. To moja propozycja jest .. nawet nie oslabianie profesji .. Bo druidzi i sorkowie maja przyzwocie wszystko zrobione .. Natomiast ja dolaczyl bym sie do zrobiena czegos ze skills .. Stanowczo za dlugo trzeba trenowac, trzeba to jakos przyspieszyc i znow analogia .. czamu palkowi szybciej rosnie distance niz knightowi sword/axe/club/fist ? I moja inna propozycja jest cos zwiazane z exori .. Ciezko mi to sprecyzowac .. Ale Mozna to powiazac z HP knighta np .. Exori bedzie zabieralo powiedzmy iles HP i troszku many ze wzgledu na ulomnosc magiczna knighta oraz jakis koszt w obecnie nie przydatnych soul points .. I lekkie wzmocnienie tego czaru, ale nie az tak nazbyt .. Co do nowej broni nie skladam reklamacji bo sa dobre .. Ale moze cos z tymi skills faktycznie zrobic .. Moze zeby shielding na wysokich skills a la 80 faktycznie stanowil o sile .. A nie tak, ze majac skill 87 shieldinga idac na full def zerk mnie zaraz puknie za 100 Skille z melee moze zeby w wiekszym stopniu decydowaly o wiekszym uderzeniu i lepszej "celnosci" mniej .. puff i iskierek .. Co by tu jeszcze .. To sa wszystko propozycje .. Marzeniem moim jest zeby chcoiaz polowa jednej mojej propozycji byla zrealizowana .. ;P Ech .. marzyc .. ;P Ale btw .. Moze Fist bylby do czegosc przydatny ? Fist fighting => walka na piesci moze swiadczyc o "napakowaniu" danego gracza .. Chyba z prostej kalkulacji wychodzi, ze bardziej umiesniony uderzy mocniej niz lebioda .. ;P Proponuje tu jakis drobny mnoznik obrazen albo droba suma .. Nie wiem jak by to mial owszystko wygladac, ale to tylko propozycje .. Dobrze chyba narazie tyle napisze .. Dalej mi sie nie chce .. Piszta co chceta na moj temat .. To jest moje zdanie.. Ooo albo cos takiego jak "critical hit" ? Np skill fista .. Decydowal by w jakims % o jakiejs "frequency" "critcal hitow" .. Te krytyczne uderzenia .. To proponowalbym jakis mnoznik, ale bez przesady .. Hity za 700 to paranoja Ucieszy mnie jak bede mogl mniej wiecej z rowna czestotliwoscia bic ~ 200 .. Marzenia .. Ech .. Ale bajeczki nie ? Choc oze jedna osoba sie ze mna zgodzi ? Plx .. Heja Wam i pozdro ! Jol ..

Zapraszam na Aldora thread .. Obejrzyjcie moje ss'ki i jakies komenty plx ..
m lvl: 8
Haxaxer jest offline