Zobacz pojedynczy post
stary 02-03-2007, 21:15   #22
SerisZ
Użytkownik Forum

SerisZ's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006

SerisZ ma numer GG 9161110
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Praktikerman Pokaż post
Total beznadzieja..... Bardzo doceniam ludzki wkład w przetłumaczenie tego (res for pebe), ale nie sądzę, aby coś komuś pomogło to tłumaczenie (a właściwie artykuł)//beznadzieja, że trzeba zostać PACCiem żeby być tutorem!!! Pacca kupują sobie jakieś 35/45/70/90 etc. lvle!!!! i co nawet jak do 200000000000000000 lvla napiszesz myśląc, ze on widział i wiedział wszystko to ci nie odpowie bo jest na demonach/questach/hero a na pewno 20000000000000000 lvl nie będzie miał ochoty odpowiedzieć 2 lvl "a co to jest fjal of slim?" a jeżeli nie umiecie gadać po angielsku to Tibia nie jest dla was!!!! ja mam 12 lat (tylko nie starcze ) a mogę powiedzieć, ze znam dużo osób, które są starsze i jak mówię "leave plz" albo "leave NOW OR DIE!!!!" to mi odpowiadają "pl?"/"swe?"/"br?"............
Na początku powinien być jakiś mini-test z angielskiego (na tym forum na Tajemnicach Rookgardu widnieje temat "Co to jest Vial of Slime?" <---- -.-)
AŻ ŻAL!!!
Player(23): Hi friend!
Noob(7): PL?
Player(23): No, I am from England
Noob(7): A chcesz w ryj?
Player(23): Sorry, I can't understand....
Noob(7): wes ty lol jestes

albo

PLayer(23): Leave plz...
Noob(7): pl?
Player(23): IDZ STAD!!!!
Noob(7): niby czemu??
Player(23): BO JA TU EXPIE!!!!
Noob(7):a kto tak powiedział???
Player(23) JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noob(7): to nie twoje miejsce
Player(23): ODEJDZ WRESZCIE JA TU EXPIE!!!!!!!!!!!
Noob(7): HUNTED!!!!!!!! Wiesz ze muj rl kolega to xXxXxXxX????

I właśnie dlatego powinni zrobić testy IQ....

A ty od początku umiałeś się porozumieć z innymi playerami(jeśli nadal twoj "perfekt inglisz" nie ogranicza się do wyrzuacania z expowisk), a co do wymagania pacc to uważam, że dobrze, ponieważ z ledwością teraz sprawdzają reporty, a gdyby było ich o te 10%facc więcej to nigdy by ich nie sprawdzili wszystkich.Pozatym w większości to gracze doświadczeni(chyba, że jakiś newbie cię zapyta co to pacc i co daje nie możesz mu w pełni na to odpowiedzieć)
Co do odpowiedzi na wyrzucanie to już musisz się z tym pogodzić ewentualnie latać ze skullem(bardziej nerwowi rs)
PS. help-chanel nie jest dla noobów, ale dla newbie.

Ostatnio edytowany przez SerisZ - 02-03-2007 o 21:19.
SerisZ jest offline