Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer
tak pallkowi niszcza sie speary, sorc i druid musza kupowac manasy i runy ktore sie koncza
ale DO KURWY NENDZY ONI ZA BRON NIE PLACA ~2KK (BRON KLASY SOV/SCA) WIEC NIE PIERDOLCIE ZE POWINNA SIE NISZCZYC
|
Nie szpanuj ortografią, plx
Anyway, sorc/druid owszem, nie placi 2kk za broń. Wystarczy mu EQ za max 80k. Ale zauważ, ze na kazdy hunt trzeba wydac sporo kasy. A na lvlach 100+ są to juz astronomiczne sumy. Reasumując, kina kupi EQ raz i starczy mu na długo, a sorc/druid i tak po pewnym czasie mają dużo większe wydatki.. mf, runy etc.
Dodatkowo, gdy kina posiada siowera, wydatki na UH są minimalne.
Topic:
Co do zmiany profesji..
Kina - dobrym pomyslem wydaje mi się więcej Hp co lvl. Jednak jest to niemozliwe do prowadzenia. Gdyby przykladowo kina otrzymywal 20hp co lvl, to juz na lvlu ~76 posiadalby tyle Hp co teraz kina na lvlu 100
Palladyn - Wszyscy mowią o trudnosciach ze skillowaniem. Moze dobrym sposobem byloby poprostu zredukowanie ataków spearów? Nie wiem, nigdy nie gralem tą profesją.
Sorcerer - czy trzeba tu coś mówic? Dobijamy ~80lvl dwarf guardy/tomby etc no i PG, PG, PG.....
Druid - Mój wybór także. No i cóz, jedyne czego mi brakuje to jakis czar ofensywny typu Exevo Mort Hur u Sorca.. No ale jest to niemozliwe do wprowadzenia

Znacznie pogorszyloby wtedy sorca. Szkoda tez, ze z Tempest Rodem trzeba przyjmować ciosy na klate; z drugiej strony moze siowac samego siemie za koszt 2x mniejszy ( exura vita = 160mp, exura sio "yourself = 80mp)
To chyba wszystko od siebie, z wlasnego doswiadczenia.
Seeya