Dla niewtajemniczonych - cytat :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magus
To zrobimy tak:
Ty poprawisz wszelkie bledy (ortografia+gramatyka) w swoim poscie a my zajmiemy sie strona.
P.S. A teraz ide sobie strzelic baniaka bo po raz kolejny uzyszkodnik doprowadzil mnie do lez.
P.S. 2
Zly dzial.
|
Więc tak :
Kochany Modernatorze [Magus] ( A może jednak nie ... bo na Gej'a wyjde

) :
~ Jak chodzi o błędy "Ortografia+Gramatyka" to :
1' Jestem Dysortografikiem ,
2' Nie mam zamiaru w przyszłości pisać książek więc tu problemu nie ma ,
3' Posta pisałem o 1 czy 2 w nocy więc nie wymagaj zbyt wiele ,
4' Chciałem jedynie pokazać pewien problem - i jak się domyślam moja "gramatyka i ortografia" nie przeszkadzały na tyle aby nie zrozumieć problemu zawartego w poście ! A błedy na tibia.pl które pokazałem zatrzymały mnie w gildii magów przez 1 h - bo za bardzo zaufałem stronie tibia.pl,
~ Jak chodzi o dział - Już raz pisałem moją uwage w temacie "Przyklejone: Błędy na tibia.pl" ale odniosłem wrażenie że nie została ona zauwarzona...a co do subforum "Inne" - Dlaczego nie tam ? Przecierz jest to Forum Ogólne/INNE ( Nie ma uwzględnienia że temat musi być ściśle związany z grą ! )co oznacza że miałem prawo to tam wrzucić tak samo jak do inne/tibia.pl - opinie, sugestie, itp. !
~ Jak chodzi o nazwy czarów :
Greater Light - Prawidłowa nazwa to "Great Light"
Energy Beam - Nie ma !
Invisibility - Prawidłowa nazwa to "Invisible"
Conjure Arrow - Prawidłowa nazwa to "Magic Arrow"
Explosive Arrows - Prawidłowa nazwa to "Explosive Arrow"
Summon Creature - Pall także może przyzywać !
Wzorowałem się na opisach czarów na stronie tibia.de - ten portal jeszcze mnie nie zmylił.
P.S A teraz ide sobie zapalić papieroska bo po raz kolejny modernator doprowadził mnie do łez.
P.S 2 TAK racja ! Zły dział - Bardzo zły ! Poszedł do budy - nie ma dziś dla ciebie kolacji !
P.S. 3 Tak cię prosze panie modernatorze - zacznij używać polskich znaków ( chyba że nie potrafisz to Ja bardzo przepraszam ale ktoś przez przypadek został modernatorem ? czy po znajomości ? ) PRZECIERZ POLACY NIE GĘSI I SWÓJ JĘZYK MAJĄ !
P.S. 4 Nie czepiaj się czyjejś gramatyki - co to jest "uzyszkodnik" ? ( Albo masz NAPRAWDE kiepską gramatyke albo właśnie mnie obraziłeś - Co nie jest za specjalnie zgodne z regulaminem - wiem wiem tyś jast [ starszy o 5 lat WoW - wiek rozumu nie dodaje ! ] pan i władca i ty możesz wszystko - panie i panowie - pokłony do ziemi dla PANA modernator'a ! )
P.S. 5 Naprawde nie chciałem aby tak to się potoczyło bo podoba mi się tibia.pl i jestem do niej przywiązany bo był to pierwszy portal o tibii jaki zobaczyłem - i to dzięki niemu poznałem tą fantastyczną gre - sprowokowała mnie jedynie LEKCEWARZĄCA i OBRAŻAJĄCA odpowiedź modernatora...