Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2004, 14:45   #6
Magus
eX Moderator

Magus's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest

Stan: Na Emeryturze
Magus ma numer GG 2279467
Domyślny Amagad

Cytuj:
1' Jestem Dysortografikiem
Mam to gdzies, Dobo tez ma cos z pisownia a mimo to ciezko sie dopatrzec u niego bledow - wystarczy chciec.
Cytuj:
2' Nie mam zamiaru w przyszłości pisać książek więc tu problemu nie ma
Ale jak w przyszlosci bedziesz pisal list motywacyjny o przyjecie do pracy to pewnie sie problem pojawi, no chyba ze zamierzasz pracowac jako konserwator powierzchni plaskiej (parkiety, chodniki etc).
Cytuj:
3' Posta pisałem o 1 czy 2 w nocy więc nie wymagaj zbyt wiele
Ok, przymkne oko.
Cytuj:
4' Chciałem jedynie pokazać pewien problem
Ok, bardzo dobrze ze chcesz pomoc ulepszyc strone, + dla Ciebie ale skoro Twoje poprzednie wpisy nie odniosly rezultatu to mogles napisac priv do admina.
Cytuj:
Tak cię prosze panie modernatorze - zacznij używać polskich znaków ( chyba że nie potrafisz to Ja bardzo przepraszam ale ktoś przez przypadek został modernatorem ? czy po znajomości ?
Na PANA to trzeba miec wyglad i pieniadze, wiec nie nazywaj mnie tak bo brakuje mi pieniedzy . A przez przypadek i po znajomosci to nikt modkiem nie zostaje. A nie przepraszam, Bosal jeszcze jak byl adminem to uczynil modkiem niejakiego Emo - swojego kumpla, no ale to dawne dzieje. Co do polskich znakow to juz Ci Scor napisal.
Cytuj:
co to jest "uzyszkodnik"
To 'pieszczotliwa' nazwa userow, ktorzy zawracaja nam glowe drobiazgami, nie chcialem Cie obrazic.
Cytuj:
Naprawde nie chciałem aby tak to się potoczyło...(ciach)...sprowokowała mnie jedynie LEKCEWARZĄCA i OBRAŻAJĄCA odpowiedź modernatora...
Nastepnym razem pomin te wszystkie P.S.y albo sprowokujesz moderatora. Nerwy trzeba trzymac na wodzy .
Rozmowe uwazam za skonczona, jesli chcesz nadal polemizowac to zapraszam na GG lub priv.
Pozdrawiam.
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora.
5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego.

Ostatnio edytowany przez Magus - 25-09-2004 o 14:50.
Magus jest offline