Doprawdy ciekawi mnie, że trzeci z kolei fake jest jeszcze gorszy od poprzednich...
Auta - nie będę się czepiał, bo sam lepszych bym nie zrobił. Ale po "stłuczce" (bo wygląda to na idiotyzm, samochód jadąc ile? Zakładam że max. 80 km/h po zarysowaniu na pewno nie obróciłby się o 90 stopni. Co innego gdyby zamochód potrącający wjechał mu w bok specjalnie i jak najmocniej - wtedy byłoby to zgodne z prawami fizyki, ale tak... Zresztą po takim zarysowaniu maksymalnie trochę by go zarzuciło) na pewno nic takiego by się nie stało... Poza tym trochę za szerokie.
"Zarysowanie" - Przedni bok samochodu uderzającego chyba nie miałby zerwanej karoserii tylko jakąś rysę, nieprawdaż?
Fabuła - Lol. Czegoś głupszego i bardziej absurdalnego w życiu nie widziałem... Poza tym ciekawe, jak mogli się zakumplować, skoro trzymali w rękach "broń"?
"Broń" - to nie przypomina UZI (bo tak to miało wyglądać?) tylko MP40 z II Wojny Światowej...
Logo - nie mam dantych zastrzeżeń, tylko ten "bejsbol" wygląda jak pień drzewa...
Ulica - za wąska... Wątpię jak miałaby tam przejechać choćby ciężarówka...
Ortografia - OMFG!!!
Podsumowując - 1/10. Nie ma tu NIC ciekawego, tajemniczego, ładnego (oprócz grafik, ale nie twoich), ZGODNEGO ze światem rzeczywistym...
Ale się rozpisałem