Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2007, 17:18   #2617
Iron'knight
Użytkownik Forum

Iron'knight's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Rawa Mazowiecka _/

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 48
Skille: slabe
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez duuKi Pokaż post
Ha przeczytałem większosc Twoich postów i największy Asslicker jestes TY. Jak RoM dostawał po Dupie to sie lizałeś PoD a teraz na odwrót Hahahahha n/c. I kto tu jest asslicker...

Iron~
To wyslales mi na priv, prosilem Cie zebys podal mi jakis przykladowy post w ktorym podlizuje sie do kogokolwiek....
Nie zrobiles tego do tej pory...
Obraziles mnie bezpodstawnie i tu masz powód dla ktorego chce cie zabic?
A nicku Ci nie podam bo z dp juz wogule nie wyjdziesz...
Teraz wychodzisz co jakis czas ale zadko wiec co bedize jak podam nick...

PS. Kiedy lizalem dupe, RoMowi?
Argh przesadziles xD
Jezeli moje Title na Re'Sausa [Szczam na Vesza] postrzegasz jako lizanie dupy to wielkie gzzzz
Jeszcze przed wojna wyzywalem tego ch**a przez co padlem...
Wiec nie pierdol smentow bo chuja wiesz ty jebany dzieciaku...
2 PS. Zauwazylem ze jestes bardzo lubiany w rl i w tibi bo juz chyba 3 osoby z rl pisalo mi zebym Cie zajebal i mowili ze moga pomoc?
Dobra powiem tak. Za to ze powiedziałem ze liżesz dupe mozna powiedzieć "przepraszam" ale nie do końca, bo Ty tez mnie obraziłes za to co napisałem chociaż od zawsze popierałem fag. Powiedz mi co teraz takiego zrobiłem ze lize dupe RoM? Nie znam Cie dobrze ale o tym że Ty lizesz dupe dowiedziałem sie od kumpla ktory zna Cie dłużej i dlatego mowie że jakby Cie "przepraszam" A rl kumple? LooL zal i tyle. Wszyscy kur** zamówili 100000 cc na allegro a i tak nie chodzą w p setach i proszą o 1k na manaski. I nie dośc ze ja mam większy lvl od nich, cenniejsze itemy i wiecej kasy, chociaż ani razu nie zamawiałem cc na allegro. A zabić mnie chcą bo zazdroszczą. Jak kupiłem nowe eq to odrazu były takie teksty "I tak na nic Ci to bo zaraz padniesz i stracisz, za dobrze Ci sie powodzi i Cie zabijemy". I ja sie ich, że tak powiem nie boje, bo mam paru kumpli w rl i w Tibii którzy juz powiedzieli że mi pomogą.
Jak padne to w dobrej sprawie, za poglądy, a z Aurea robi sie PRL powoli. Nie można nic powiedzieć bo odrazu "hunted !!!", a jak już sie coś powie to "ASSLICKER JEBANY".

Sry za błedy.
Iron'knight jest offline