Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2007, 18:27   #2619
duuKi
Użytkownik Forum

duuKi's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spear'er
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iron'knight Pokaż post
Dobra powiem tak. Za to ze powiedziałem ze liżesz dupe mozna powiedzieć "przepraszam" ale nie do końca, bo Ty tez mnie obraziłes za to co napisałem chociaż od zawsze popierałem fag. Powiedz mi co teraz takiego zrobiłem ze lize dupe RoM? Nie znam Cie dobrze ale o tym że Ty lizesz dupe dowiedziałem sie od kumpla ktory zna Cie dłużej i dlatego mowie że jakby Cie "przepraszam" A rl kumple? LooL zal i tyle. Wszyscy kur** zamówili 100000 cc na allegro a i tak nie chodzą w p setach i proszą o 1k na manaski. I nie dośc ze ja mam większy lvl od nich, cenniejsze itemy i wiecej kasy, chociaż ani razu nie zamawiałem cc na allegro. A zabić mnie chcą bo zazdroszczą. Jak kupiłem nowe eq to odrazu były takie teksty "I tak na nic Ci to bo zaraz padniesz i stracisz, za dobrze Ci sie powodzi i Cie zabijemy". I ja sie ich, że tak powiem nie boje, bo mam paru kumpli w rl i w Tibii którzy juz powiedzieli że mi pomogą.
Jak padne to w dobrej sprawie, za poglądy, a z Aurea robi sie PRL powoli. Nie można nic powiedzieć bo odrazu "hunted !!!", a jak już sie coś powie to "ASSLICKER JEBANY".

Sry za błedy.
Moglbys powiedziec jaki nick ma ten kolega ktory uwaza ze lize dupe, bo chcialbym z nim porozmawiac...
I zapytac dlaczego ma takie zdanie..xp

duuKi jest offline