Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafals27
gdzie moge expic ed 33 lvl 38 mlvl eq crown helmet crwon armor palte legs vampire shield???
|
-Tomb z DSami lub monkami.
-Dragi z DSami, na edron lub w ankh.
-Scraby z roda (nie wiem jak tam, ale może byc ciekawie)
-Dworce
-Mintwalin z monkami
-Lizardy z Monkami
Cytuj:
gdzie moglybym SKILLOWAC pallkiem lvl 20, 55 dist? trolla biore na max 5 hitow na full defence. Aktualnie skilluje na edron, na trollach
|
Sądzę iż trolle są bardzo dobrym obiektem treningu ponieważ z nich na bieżąco jecą speary. Możesz jeszcze trenić na minosach na Darashi, z mino leci sporo kasy i dobry loot, ponad to jest tam skrzykna pocztowa więc możesz wysłać loota. Za loot z minosów możesz kupować speary w sklepie. Tak samo możesz trenować na rotach albo nawet w tombach, ale to bardziej przypomina expienie za pomocą włuczni. Nie zmienia to faktu że wiele lepiej expi się za pomocą kuszy i bełtów.
Cytuj:
na hydry jak bym poszedł to raczej na pojedynczy resp. a tam na edron w dragon lair na poziomie -2 poradze sobie bez dsów czy lepiej by było z dsami?
|
Hydra weźmie DSa na 2 shooty, więc to się nie opłaca. Co do dragów, na -2 w Edron poradzisz sobie bez DSów. Uważąj tylko żeby nie bic się z więcej niż 1 smokiem. Masz mały lvl i jak będą 2, istnieje duże ryzyko śmierći. Oczywiśnie nie trzeba chyba dodawać że expienie z włączoną utamą będzie bezsensowną stratą kasy.
Cytuj:
knight skile i lvl kolo nicku eq : soldier helmet plate armor serpent sword dwarven shield brass legs leather boots na co chodzic aby duzo kasy siepac bo na moim servie menera fs chodzi 5-7k i chce nazbierac
|
Jak ktoś powiedział.. Exp na rotkach, polecam Fibułę. Możesz też spróbować dwarfów i rotów w kopalniach.
Cytuj:
gdzie mam expic
29 sorc
30 m lv
b robe steel helmet drag shield woce p legs
soldki mi sie znudzily wiec gdzie mam expic >?
gdzie mam chodzic jeśli chcę zarobić kasę na lepsze eq ?
|
-Dwarfy Guardy z Monkami
-Mintwalin z Monkami
-Dragi z DSami
-Cyce na PoHu z Monkami albo z Rodem od 26lvl.
Cytuj:
a czy na waspach jakbym selowal te honeycombs to bym nie wyszedl lepiej ?
|
Zdaje mi się że nie, honeycombs wypadają raz na ruski rok. Długo się namęczysz zanim coś zarobisz.