Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
Podaj jeden dowod inny niz " tak mi sie wydaje ", " wyglada na to ze mam racje " albo " bo ktorys 100+ EK tak powiedzial ".
|
Przykro mi, nie mam innych dowodów... ;] Ale prosze sprawdzić... w bronieniu się jedną bronią fighting ma znaczenie... weź jedną broń, full attack i sprawdź jak często obrywasz. Potem inną, równie słabą, ale innej klasy(tej, której nie używasz). Na klatę przyjmiejsz więcej ciosów... Chyba nie trzeba dawać filmiku?

Ale faktycznie, byłoby dziwne, żeby tylko def lepszego przedmiotu działał... właściwie mogę sprawdzić dla własnej wiadomości... ale chyba większość ludu twierdzi, że właśnie tak jest, tak? :>
@edit
Z drugiej strony nie ma też dowodu, że nie jest tak, że tylko lepszy przedmiot wpływa na szansę bloku. xP
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
Zmartwie cie, ale prawdopodobienstwo tak nie dziala ;p
|
Cóż, to był tylko argument, poboczny, dodatkowy, dla jaj, napisany z nudów, tak by ludzie mogli popatrzeć, by... mniejsza. No ale jak masz 10% szans na wypadnięcie każdego przedmiotu, to niby im mniej ich masz, to mniejsza szansa, że zgubisz cokolwiek, nie?
@edit
Ehh, po co ja w ogóle gadam? Nic nie daję od siebie, powtarczam tylko innych praktycznie. :d