Hahhahahaha
Kiedys miałem taki nick na forum Rookmaniaczka pisałem o Soft Boots w temacie Spike Sword zdobyty??!! oto jego tresc
Rookmaniaczka
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
--------------------------------------------------------------------------------
Jestescie do banni wszyscy !!!
--------------------------------------------------------------------------------
Jezeli chodzi o zdjecie to fake a jesli chodzi o buty to nie sa buty do chodzenia po wodzie bo ja je kiedys widziałem na Rl i miał je muj kolega i to sa buty co idzie szybciej manna i zycie skraca czas regeneracj o 2 sek to tak jak bys miał pacca i wykupine promocje!! ten muj kolgea nazywał sie ADI OF PALADIN i tez grał na danubi ale powiedział ze ta gra nie jest dla niego a wiec Cipsoft sobie robi jaja !!! i niech nie gadaja ze ta so buty do chodzenia po wodzie
--------------------------------------------------------------------
zauwazcie date dołączenia na forum ROOKMANIACZKA tego samego dnia napisaałem tego posta ale wy mi nie uwierzyliscie ze te buty daja ze szybciej idzie mana i zycie nasmiewaliscie sie ze mnie i wyzywali od noobów i trolli a teraz zobaczcie opis soft butów jaki jest.tak samo pisałem w innych spawach na innym koncie ale wy tez mi niewiezyliscie o spike swordzie tak wiec jestescie daleko w tyle jezeli chodzi o spike sworda bo wy wiecie co trzeba zrobic zeby zniknał ale nie wiecie co trzeba dalej zrobic a ja wiem i bym wam napisał ale znowu byscie sie smiali i wyzywali od najgorszyvh gdybyscie czytali wszystkie posty noobków i ich nie wyzywali to byscie dalej doszli bo to ze nowy to znaczy ze juz głosu nie ma i ze w tibie grac nie umi a gdyby Rookguardian de'bove powiedziała wtedy zamias mnie ze te buty daja to i to to byscie jej uwiezyli bo wkoncu miała najwiekszy lvl
Soft Boots
Opis : Po założeniu regenerują manę i punkty życia przez cztery godziny. Po tym czasie aby móc dalej używać tych butów musimy zgłosić się do pewnego NPC w Venore, który odnowi je za pewną opłatą.
Jedna z nagród Pits of Inferno quest
27.10.2005 wtedy nie pisało co daja a wiec miałem racje a czemu bo je widziałem na RL
P.S sorrki za błedy w zdaniach i to ze nie ma przecinków ale j.polski ne był moim najmocniejszym pkt w szkole!!
|