Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2004, 18:12   #1
Rapher
Użytkownik forum

Rapher's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Carlin

Rapher ma numer GG 4887186
LOL I Moje Miasto ZŁĄ SŁawĄ OwianĘ

Tak więc macie wysepkę zrobioną przeze mnie. Pozwoliłem sobie skorzystać z potforków z tematu o Śmiesznych Potforkach.

1. Miasto Leekerer – Zostało założone przez amazonki, które już nie chciały polować. Najwięcej osób przybyło tu z Carlin i z Thais.
2. Siedziba króla – Siedziba Braingoona III- go. U niego można zamówić misję i dostać pozwolenie na zwianie z wyspy.
3. Ice Mountains – Podobno gdzieś tam kryje się Ice Demon, jednak nikt go nigdy nie widział
4. Port Bedrool – Port nazwany Bedrool na cześć pierwszego władcy całej wyspy
5. Statek na inne wyspy i Mainland
6. Pustynia Herberta II – Pustynia gdzie straszy duch Herberta II-go, który był najbardziej znienawidzonym władcą wyspy. Herbert II potrafi zabić wzrokiem.
7. Badeer Forest – Las, gdzie można spotkac różne potworki, począwszy od Devil Ratów do Wściekłych Rolników.
8. Banjabiser House – Dom nieśmiertelnego Banjabisera, który potrafi się zmienić i teleportować się z różnych miejsc.
9. Obóz „Ghost” – Kto tam zamieszka, ten już nigdy nie zobaczy ducha Herberta II.
10. Jezioro Jejerio – Kto napije się tego jeziora może, albo zginąć (i już nigdy nie załogować się na daną postać ), albo stać się nieśmiertelnym (i już nigdy nie zobaczy napisu You are dead). Jednak ten drugi przypadek zdaża się raz na 1000 osób.
11. Wieża raperów – Można tam spotkać ludzi walczących na rymy. Jeśli nie potrafisz ułożyć porządnego rymu to lepiej tam nie wchodź.
12. Nawiedzona latarnia morska – Straszą tam różne rodzaje duchów.
13. Kamikadze Camp – Dosłownie zabójcze miejsce strzeżone przez Kamikadze Guard

PISZCIE CO POPRAWIĆ ITP.

Uwaga! Zrobiłem to w paincie więc się nie dziwcie, że słabe
Rapher jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.