Temat: Bubble
Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2004, 18:20   #33
Wyzzer
Użytkownik Forum

Wyzzer's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Wyzzer ma numer GG 3032480
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hegemmon
Co wy siętak czepiacie jej charakteru? Ja miałem kiedyś okazje pogadać z nią i była całkiem spoko, miła itp. Pożatrowała i tyle.

P.S. kidy ta sytuacja miała miejsce Bubble trenowała więc ten post dementuje pogłoski o tym, że ona tylko expuje

a co do RL... to na tibianews.net jest zdjęcie zdradzające jej największy sekret-kim jest naprawdę. chcecie sie przekonać? poszukajcie w "Picture of the Day" Zdjęcia pt. Bubble 3.0.
Potwierdzam słowa Hegemmona. Gramy razem na jednym swiecie, mialem okazje spotkac Bubble pare razy. Raz (odziwo) stojąc przed domkiem Karr Chaosa (goodi friend) przebiegła, stanęła koło mnie, spytała czy go znam, po czym powiedziała "Ok." i poszła dalej w swoją stronę (zapewne Orc fortress, sądząc po kierunku drogi, tj. północ).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Antikańskie legendy (bo ja powszechnie wiadomo - Antica to najlepszy świat), mówi się że kupiła go od Alex'a. A jak i wiadomo - legenda to legenda...
Ajax Thunderblade...The Rising Phoenix...tak, on jest kimś na Antice ~125 elite knight, jeden z nielicznych, którzy zdobyli Magic Long Sworda.

Karr Chaos - 102 - 103 elite knight, posiada Winged Helmet, Golden Helmet, Great Shield, Magic Sword oraz Teddy Bear ()

Bubble - 194 (szybko się nie zmieni) elite knight, Golden Helmet, Magic Sword (?) (nie wiem co jeszcze)

Gimli der Zwerg - 65 elite knight, posiada Great Axe

Erykk - 85 elite knight (koleega xD), posiada Golden Helmet

Ostatnio edytowany przez Wyzzer - 25-09-2004 o 18:27.
Wyzzer jest offline   Odpowiedz z Cytatem