Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kitu
Tak naprawde wiem co mam robic
ale zawsze watro poznac opinie innych, wiec
Mam 23 lvl, 4mlvl, eq: Golden arm, K legs, Crus helm, Medusa shield+f axe, platinum ammy  Skille 55/55
Poradzcie czy expic a jak tak to gdzie? a moze skillowac?
Thx za odpowiedzi 
|
Radę Ci poskulij, zrób gdzieś skile po 65/65 i mozesz expic na Cycach bez większego wsate lub w kopalni (soldy + guardy). Na ty skilach co masz to możesz siedziec na samych soldach, guardów narazie nie polecam bić.
Cytuj:
Witam.Mam knighta 17 lvl,skille 41/37 (nie chciało mi sie skillować,waliłem z war hammera).Eq:noble armor,plate legs,dark helmet,dwarven shield,dragon hammer.Ktoś doradzi gdzie moge skillować?
|
Rozwinę to co napisał michalbiel.
-Dwarfy- jest ich cała masa w kopalniach, nie stety kręci się tam dużo małych leveli więc istnieje duża szansa że dwarf za szybko umrze.
-Roty- Jest ich naprawdę dużo na fibuli, w ogule na całej tibi jest ich dużo. Na fibuli jest o tyle dobra miejscówa że jest ich tam cała masa, więc gdy inny gracz nie chce Ci dopiec, powinienes tam spokojnie trenić.
-Minosty- fajna miejscówką z minosami jest Folda. Jest to w ogule dobre miesce do trenienia, gdy się gdzieś zaszyjemy mozemy nie zobczyć człowieka przez kilka h.
Cytuj:
Zeby uzyc tej skrzynki trzeba miec zrobiony post man guest??
|
Tak. Ale możesz targac lootbaga aż do miasta. Może nikt Ci nie zajuma.