Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2004, 19:15   #32
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Up... ale spojz na to z innej strony (kazdy rozpacza nad dedem to jest tylko gra..mozna sie bylo mscic kiedys do woli teraz tylko 15 min po zabiciu..chyba ze ma reda) Na bank poczules szynbsze bicie serca..emocje ..to jest to co w tej grze jest najlepsze czasami niestety przezyc sie nie uda ui mozna byc lekko poddenerwowanym , ale jak sie nie uda to sie mozna tylko cieszyc. Kazdy ded (powinien) czegos uczyc... a skoro grasz po to tylko zeby grac i zabijanie innych ,ciebie bardzo Cie denerwoje to niestety powiem okrotnie idz na pvp... bo skoro tak nienawidzisz pkerow a wolisz thifow i ludzi ktorzy noin stop Cie wyzywaja no to powoidzenia zycze. Moim zdaniem lv i skile zdobywa sie po to zeby byc silnym ...expowac mozna sobie nawet na 15 lv. Bo po co np zdobyc ten 100 lv? powiedz mi po co ?/ zeby tylko bic potworki, kiedy emocje takie jak z atakiem pk zlapia cie rez na reruski rok kiedy wpadniesz przypadkowo do dziury z silnym stworkiem lub zlapie cie mocny lag w trakcie huntyu na cos duzego (porownywalnego z lv) PK wyzadzaja szkody..zgadzam sie, ale urozmaicaja gre i robia ja ciekawsza i bardziej interesujaca . Teras takich emocji ze skulami oczywiscie jest mniej ... no ale kiedys to byly czasy (co ja bym dakl do powrotu swiatow bez skuli ) W sumie dzieki skula jakos bez problemowo zostawie Tibie na poczatkowy okres studiow (min 1 miech) bo gra zrobila sie strasznie monotonna a noby szeza sie w zastraszajacym tepie
Pozdro
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem