Up... ale spojz na to z innej strony (kazdy rozpacza nad dedem to jest tylko gra..mozna sie bylo mscic kiedys do woli teraz tylko 15 min po zabiciu..chyba ze ma reda

) Na bank poczules szynbsze bicie serca..emocje ..to jest to co w tej grze jest najlepsze czasami niestety przezyc sie nie uda ui mozna byc lekko poddenerwowanym , ale jak sie nie uda to sie mozna tylko cieszyc. Kazdy ded (powinien) czegos uczyc... a skoro grasz po to tylko zeby grac i zabijanie innych ,ciebie bardzo Cie denerwoje to niestety powiem okrotnie idz na pvp... bo skoro tak nienawidzisz pkerow a wolisz thifow i ludzi ktorzy noin stop Cie wyzywaja

no to powoidzenia zycze. Moim zdaniem lv i skile zdobywa sie po to zeby byc silnym ...expowac mozna sobie nawet na 15 lv. Bo po co np zdobyc ten 100 lv? powiedz mi po co ?/ zeby tylko bic potworki, kiedy emocje takie jak z atakiem pk zlapia cie rez na reruski rok kiedy wpadniesz przypadkowo do dziury z silnym stworkiem lub zlapie cie mocny lag w trakcie huntyu na cos duzego (porownywalnego z lv) PK wyzadzaja szkody..zgadzam sie, ale urozmaicaja gre i robia ja ciekawsza i bardziej interesujaca . Teras takich emocji ze skulami oczywiscie jest mniej ... no ale kiedys to byly czasy (co ja bym dakl do powrotu swiatow bez skuli

) W sumie dzieki skula jakos bez problemowo zostawie Tibie na poczatkowy okres studiow (min 1 miech) bo gra zrobila sie strasznie monotonna a noby szeza sie w zastraszajacym tepie
Pozdro