Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oris Palladyn
a wtedy sie obudziles z mokrymi majtkami ?  nie lalismy go godzine, bo pobieglismy tam czekalismy az all od nas sie zbiora ustawialismy sie... pozniej 1 combo i bye bye  a Ins~ Chifi~ czy jakos tak ostro zrobili :d dali se loga i go zostawili ^.- poprostu boosko  a co do fragow, jak mamy je zdobyc jak oni sa all time offline albo grzeja pz ? ^.-
a co do deadow Gumooda i Meemento... Taki kozak jestes a ciekawe ile razy ty bys padl ^.-
|
Nie byly mokre tylko cut zwilgotniale :|.Mowie co slyszalem nie bylo mnie tak ale uwazam za zalosne szpanowaniem ubicia ek na combo i sie tym rajcowanie to wasza 1 sensowana akcja... lol.Oni poki co maja przewage :<.Offline? to dziwne bo ich noob chary ciagle sa on

a jak ktos z ultimy robi pz to nagle all online ehh zaiste dziwne rzeczy sie dzieja na askarze

.Noo tez jestem ciekaw ile razy bym padl

jednak hej! expienie kiedy nikt nie ma cie jak pomscic np po ss w dni szkolne? to glupota XD.Zreszta skads to znam?ah tak powstanie Comy z guildia Phale tez tak szpanowali a na koniec to ich szpanowanie okazalo sei evul pro zalosne

dlatego sprobujcie wyjsc z twarza a nie lol
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez frick
Gz oris  Lejcie kurwy.... ;[
Gornito - ty jak zaczal sie war spierdoliles z naszej glidii wiec sorry ale nie masz tu nic do gadania...
btw. nice dead na Demonie dzisiaj... 3 lvl w dupe ;O
|
Po 1 nie spierdolilem ale mam wybor albo zostac i walczyc z BARDZO dobrymi friends w ins~ albo dojsc do nich i walczyc z friends w ultimie hmm? wole neutral wybrac
Dead na demonie? nah annihilator

nie kupuje blessow bo po co nie gram ek xD
Smiej sie to tylko 3 mlvl ja swoim 40 masterem juz po 1kk dziennie wyciagam expa. I kto tu jest zalosny?
Ahhh btw jak zaczela sie war Kenneth mial 67lvl master

teraz ma 69 ms w tym 2 dedy :rolleyes: mam przypomniec co sie stalo jak ostatnio pewna osoba z ultimy poszla na dragi? :<
Dobra ino screen zeby nie bylo xD
@down
Riptiman nie chodzilo mi o ciebie xD ale nvm