Temat: Zwis kompa ;(
Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2004, 20:04   #20
Pirulo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Kraków

Pirulo ma numer GG 3484306
LOL juz po problemie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rurewonu
mialem identyko to samo raz nawet jka zaczynalem i 3 raty mnie zaatakowaly dedlem na 1 lvl...lol...ale nie o tym chodzi poprostu o precoser czy moglbys powiedziec jai masz?? bo mi cos sie stalo z prockiem ze zamiat wyswietlania 1,7 ghz wykrywal 700 mhz naprwailem procka i tibia gra i gra i 0 zwichy
Juz wiem dlaczego tak sie dzialo... Przegrzalem procesora gra 24/h na dobe- juz mi w tamtym kompie wymienili. Tamten komp to jest jeden z najlepszych mozliwych, ale jaka ma predkosc to Ci nie powiem bo jest Ojca i sie tym nie interesowalem- a teraz to jzu nie popatrze bo po tamtych przejsciach to wogole nie moge go ruszac Na moim kompie chodzi tibia swietnie (1,7 procesor), jest tylko jeden problem - czasami nagle mi net pada (raz mi tak padl jak bylem na huncie i mnie roznego rodzaju orce zarznely- jak juz zrestartowalem serwer to wlaczam patrze- a moja piekna postac stoi w swiatyni bez plecaka, skili i lvlu Strasznie bylem wkur.....)- ale to juz jest wina mojego lacza- jak sie dzieli te cos kolo 600kb/s na tyle osob to takie sa efekty
Pirulo jest offline   Odpowiedz z Cytatem