Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2004, 21:15   #40
Wubeso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2004

Domyślny

hmm.... ja tu chyab jalepiej prownam szwedow z polakami w tibi bo sam mieszkam w szwecji... szwedzi sa bardziej kultularni i o wiele lepsi niuz polacy w tibi... polacy tez maja troche nie za dobrze z anglikiem... od pwenego czasu przestalem sie przyznawac ze jestem polakiem... ale mam chyba z 3 polskich przyjaciol... i chcialem sie zupelnie wycofac z polskim z tibi...
no i pisze do mnei jeden kolega polski:
- siema (kolega)
- what? (ja)
- idziemy na minosy?
- New owner. Sorry.
- ej. co ty gadasz?
- New owner!!!!
- ***!!! (kolega)
- sorry iam not the real wubeso (moje imie).
- Co?

Takie jest noobowstwo polakow.
A tak wogole to raz bylem se na ghost landzie. i mnei zaczolem atakowac gosc. ja ucieklem do dp. gdy juz tam bylem przyszedl ten gosc.

- y you attack me? (ja)
- U are hunted. (PK)'
- I havnt done anything!!! Wait... you are pol right?
- yes.
- czmu mnie zaatakowales.
- zamknij morde *******ony nOObie. Zrookuje cie. nie musisz juz grac ta postacia.

Tak wyglada rozmowa z polakami.

A pewnego razu gdy mnie zabil gosc jeden...
Ja sie loguje i pisze do niego.
- y you killed me? (ja)
- Its fun to kill. (PK)
- ok... are you pol? (ja)
- no... swe. (PK) Tlumaczenie naszej rozmowy po szweszku:
- ok. iam swe too (ja)
- You re swe???? oops... srry... iam really sorry...
I will give back your loot and help you to have back the ex you loosed.
- ok. (loot: bp hmm, 500 gp, plate legs na dodatek dal mi serpenta za free spowodu ze mnie zabil)

No i poruwnajcie... szwed szweda nei zaatakuje... ja to wiem bo znam szwedow barszije niz wy... a polak polaka? heh...

Szwedzi to najlepszi gracze w tibi i tego nei zmienimy. polacy to na drugim miejscu Nooby. po BR (ja tak przynajmiej uwazam ).
Mailem raz grupke polakow i milismy isc na hunta alesie neiudalo bo azdy chcail sam postanowaic gdzie kiedy i kto ma byc przewodnikiem.
A tak wogole to polacy to takie nOOby ze w szwedzkiej szkole mi dokuczaja bo polacy caly czasd robia tak:
- Pol? (polak)
- no (szwed)
- hehehehehehehe. cze. (polak)
- iam not pol.
- pol? pol? pol? cze.

i mam z tego powodu trudno mi w szkole jak i na tibi.

90% polakow to nOOby. a 5% szwedow to nOOby. tak to jest i juz ego nei zmienimy.
Master sorc
lvl 26
mlvl 36
Rosnie!!!
Wubeso jest offline   Odpowiedz z Cytatem