Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2007, 22:54   #2276
ebernardyn
Użytkownik Forum

ebernardyn's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2006

Świat: Kyra
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tetrowy Pokaż post
ebernardyn co cie obchodzi kogo jestem fanem kurwa?
Wywiad chcesz napisac to sie spytaj.
Wiesz co to jest FAKE?
Każdy z tych scrennów jest z rl tibi i nie jest fakem tylko nicki i Outfity są pozmieniane LAZYTOOL i w tibi możesz łazić cały czas z nickiem jaki sobie wybieżesz więc nie psiz głupot jak niewiesz.
Akiro?Bądz pewny że to nie moja postać, screeny mam bo kolega nie umiał wrzucić , widziałeś tam screeny z advanców?Nie.
Ray?Char mojego brata a nie mój sprzedany na początku lutego.
Coś jeszcze?
Starczy ci na książkę?
Jak coś więcej chcesz wiedzieć to zapraszam w rl i będziesz miał miła niespodzianke adres jak chcesz moge ci dać na priv, napisz jak chcesz.
Samochód matki.
Co właściwie kurwa cię obchodzi komu ja kibicuje?HUJ CI DO TEGO
Starczy ci żeby protokół spisać panie policjancie?

Żegnam...
1. Stwierdzam fakty, nie interesuje mnie to jakiego klubu jesteś kibicem i jakim samochodem jeździsz.
2. Może to nie są fake'i, tylko jestem niezmiernie ciekawy dlaczego w kilku poprzednich postach podawałeś się za osobę którą nie jesteś i o której wiesz tylko tyle, ile sprawdzisz na tibia.com.
3. Nie rozumiem jak do tej sprawy mają się screeny z advanców Akiro. Nie umiałeś przytoczyć sensownych i w miarę prawdziwych argumentów, więc broniłeś się "czym miałeś pod ręką"?
4. Ray Cut, z moich obserwacjii allegro, ten char nigdy nie był sprzedany. Chyba że jakoś dobrze "zamaskowałeś" lvl itd. na screenach aukcji.
5. Ten punkt może i jest nie potrzebny, ale pozwolę sobie napisać, że masz jakieś uprzedzenia co do policji, nie umiesz kulturalnie i w miarę możliwości poprawnie budować zdań.

To tyle co do moich spostrzeżeń, więcej nie mam zamiaru odpowiadać na twoje posty, i wiedz że nie sprowokujesz mnie nawet najbardziej obraźliwymi komentarzami. Żegnaj na zawsze...
ebernardyn jest offline