Temat: Serwer Askara SS
Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2007, 22:56   #1740
Ampul
Użytkownik Forum

Ampul's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Świat: Askara
Poziom: 101
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oris Palladyn Pokaż post
:-) nie szpanuje ze go ubilismy tylko mowie, ze padl ;d a ze niektorzy zle to zrozumieli to nie moja sprawa :-) a co do ich siedzenia na noob chars... takie cwaniaki a jak co do czego uciekaja sie gdzies strapowac i daja loga ^.- ale ja juz sie nie wypowiadam na ten temat bo nie chce mi sie klocic ;-p
gz all adv itp itd ;-)
twoja wypowiedz = Zdanie Scotta Quariona xD o rexis wynik?

Rexis zownowalo cala war w pare dni siedzac na swoich noob charach i uciekajac jak przychodzilo co do czego buuuu jaka szkoda .Btw ujebaliscie tylko Briana to za sam fakt mozna powiedziec zal .Rownie dobrze moge powiedziec ze zownowaliscie tylko briana bo blokowal wejscie :< a reszty nie dalo sie ? to w koncu oni mieli trapa ;d

@Down
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oris Palladyn Pokaż post
a Ins~ Chifi~ czy jakos tak ostro zrobili :d dali se loga i go zostawili ^.- poprostu boosko
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dymka Pokaż post
BUGAGAGAGA
aha, i sorry za offtop

Wy XA^%$&$ nie rozumiecie ze tak bylo w planie? Jakbym mial z guildia trapa :< to zrozumiale ze kazal bym best lvl pasc za guildie bedac leaderem....... to nie polacy ze albo wzsyscy albo nikt :< wole sie zlozyc na 100k za bless i aol niz samemu stracic lvle itd LOL zrobilbym tak samo bedac na miejscu briana... dodatkowo kazalbym sie guildi wylogowac -.- to zaden WSTYD FFS

Ostatnio edytowany przez Ampul - 05-03-2007 o 01:25.
Ampul jest offline   Odpowiedz z Cytatem