dobra olejemy kilka mitów
1 dvarwen ring obowiazkowo jak upije niema bara ruszyc w zamierzonym kierunki ( ja na 30 lev padlem drudem bo niedalo sie zejsc na dól a mi zaczela mana sie konczyc

)
pojedyncze respy bijemy w stulu :
knight - jak nie 40 lev i skile ponizej 70/70 to odradzam ubije ale weaste(chyba ze w roli blokera)
sorc/drud - polecam pojedynczy resp w stylu monk(jak na pacc to sio blokera moze byc bardziej oplacalne o ile sie z visa dobrze bije ale wtedy na manasy troche leci , mozna tez monka ihac jak zlazi na red)i tempest /woce(pacc vis moze dopomagac) dobijac mozna z hmma

pojedynczo nie polecam poision vave + lapa potrafi za 250 czasnac niewiadomo kiedy

paladyn -na pvp polecane z 2 bp ih monka przejac na wyzszum lev lub z blokerem (swietnie solo mozna bic kolo tele do BK i nie zapominac o exanie pox bo mimo ze hp pal ma sporo to poision niekiedy od 45 startyje i wyglada tak (45,30,15,14,14.....) i 100 hp nie nasze
odrazu odradzam bicie samodzielnie jakakolwiek profesja respu 8x wymienionego kolo OF
wyglada to tak ze wychodzisz up moze byc 7 vivern (wystarczajaco zeby otoczyc 5x lapa 3x vave i niema nawet h lev który nie uwazał.
Dowód ostatnio 70 ek sie tam polozył wyszedl bez ringa i miejsce bylo wolne wokół on "exori" chcial zejsc ale poszedl w owo wolne miejsce i 7 vivern na klacie a on chcac isc idzie w kierunku do sciany tam trap i ded :/
uhalem go ja mimo ze nieznam i próbowalem bic ale zaraz 2 vive niemialy co robic to na mnie poszly zanim zabilem wracam a tam 5 na mnie i zoonk

ledwo uszlem a zeby loota odzyskac 130 ek uzyl bp uh wiec podejzewam ze to resp kamikadze i na wejsciu cza cholernie ostroznie bo czasem masz 2 i looz a czasem 7 i ds postawiony stoi jakies 2 sec a sorcowi mana po 4 sie konczy

słowo te potworki są słabe autor uzył w odniesieniu do pojedynczego respa ewentualnie 3x a to tak jakby porównywac 3 dragi do 8 3 max combo to kolo 700 ale 8 to ponad 2k

i bynajmiej nie mówie tego by respa nie zajmowac bo ja i tak siedze na guardach ale one słabo dropią i jesli dragon chamów chcesz to wieczorem popros h lev na d lair zeby ci z 200 dał
to tyle blozgac za pisownie nie powinniscie ja biedny dyslektyk ale jak chcecie to dajecie