Zobacz pojedynczy post
stary 05-03-2007, 15:11   #164
Drudka
Użytkownik Forum

Drudka's Avatar

Data doł±czenia: 09 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
¦wiat: IsArAaA
Poziom: 27
Skille: ***/***
Król

No wiec czas na moje "zwierzenia" Na poczatku umieszcze moja reakcje w obliczu dosiegajacej mnie smierci <char qmpla ktory byl moim protem i nauczycielem w jednym zaznacze jako ON >

12:43 Malo Wazne: Ejjj ! RATUJ MNIE !
12:43 ON: Co sie stalo?
12:44 Malo Wazne: Szlam sobie i nagle cos sie stalo jestem w jakims dziwnym miejscu i mnie potwory atakuja ! RATUJ!
12:44 ON: a gdzie to jest?!
12:44 Malo Wazne: JA MAM TO WIEDZIEC?! Szlam i mnie przenioslo
12:44 Malo Wazne: OO ktos przyszedl ! mowi ze mnie ropnie jak mu kase dam
12:44 ON: No to daj...
12:44 Malo Wazne: ALE JA NIE MAM !
12:45 Malo Wazne: RATUJ ! MAM RED HP !
12:45 ON: Ale gdzie jestes?
12:45 Malo Wazne: NIE WIEM !

Dedlam o 12:46 czasu Polskiego dnia nie pamietam ktorego Anno Domini 2006

UWAGA! wtedy bylam .... NA BUGACH PRZY WYJSCIU Z MIASTA "dziwnym miejscu" "mnie przenioslo" itd no coz... kazdy zaczynal keidys od braku wiedzy

druga sytuacja : pierwsze minuty w grze, poszlismy na raty z tym samym qmplem... chcial mi dac pochodnie... tez jeszcze niezbyt se orientowal rzucil zapalona, zgasilam, potem jej szukalismy on przezyl ale ja dedlam od rata 1lvl 1wsze chwile tibii

3 sytuacja : ruszylismy po cialo qmpla O miejscu w ktore sie wybieralismy uslyszalam "potrzeba rope, ciemne, niebezpeczne i PEEELNO potworow " mialam niezlego cykora bo szlismy bez rope w nieznane mi tereny mial ja miec w backpacku zeszlismy 2 poziomy ja zostalam on na 6 lvlu poszedl po chwili dostaje wiadomosc ze kolejny raz dednal ... wystraszona spaniowana co mam robic?! na dodatek cos mnie bije a ja torcha nie mialam wiec nie wiedzialam co to za potworek ale zaatakowalam niezle 4 lvlowi poszlo z tym potworkiem qmpel przyszedl znowu po oba ciala... tym razem nie dednal bo jakis BR nam pomogl <drugi ktorego lubie reszte tepie > i nas ropnal... qmpel backpackow nie odzyskal sracil 300gp co dla nas bylo majatkiem

Miejsce tych "dramatycznych zdarzen" <> to najnormalniejsze PS Cave A potworek ktory mnie bil -> zwykly spider

heeeh pamietam jeszcze jak raz sie wybralam na samotne zwiedzanie, jak zwykle bez rope zeszlam 2 poziomy pod ziemie... patrze skieleton mnie nawala .. wystraszona bez szans ucieczki rzucilam sie w glab a tam ku memu zdziwieniu kolejne 2 skiele loglam sie na srodku drogi na katana quest <jeszcze przed rotwormami> stale atakowana przez potworki i napisalam qmplowi na gg zeby mnie ratowal 7 lvl bal sie isc tam twierdzac ze "skieletony to strasznie silne potworki ! najsilniejsze z calej tibii" heehe ded zaliczylam gdybym miala rope...

Hmmm... pameitam jeszcze jak zapisywalam sobie w Wordzie jak sie prowadzi dialogi w sklepach ostatnio znalazlam swoj maly "poradnik" dt kupowania torchow smialam sie niezle z samej siebie

Kazdy zaczynal od Nawbie ale wiekszosc z tego wyszla Tyle pamietam z poczatkow gry

Pozdrowionka z Isarki

PS. Char "malo wazne" dalej istnieje qmpel niestety juz nie gra

15:39 Silixoth [3]: Amazon choc poszukac Pacca
21:49 Rookguard Martin [3]: fajnie by bylo jak bym poderwal rookguardian de'Bove albo Bubble
22:08 Gandalf Rzebrak [41]: Jednak jestes master trapow stacjonarnych

Ostatnio edytowany przez Drudka - 05-03-2007 o 15:16.
Drudka jest offline   Odpowiedz z Cytatem