Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2004, 22:16   #1
gertt
Użytkownik Forum

gertt's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2004
Lokacja: nie pamietam

gertt ma numer GG 2864232
Domyślny Moment na caly life

Czy sa jakies momenty w tibi ktore zapamietacie na cale zycie.Mam nadzieje ze sie podzielicie z nami nimi zeby nie byc goloslownym to zaczne.
Wiec najbardziej zapamietam sytuacje gdy kumpel napisal na priv ze utknol na outlaw camp na drodze na quest a niestety na drodze byly 2 gs a on sam z kumplen obaj knight wiec rady nie dadza,wiec jako dobry samarytanin zawolalem kumpla sorca by bylo latwiej bo z sd bedzie walil.
Wiec poszlismy pelni nadzieji na drodze pare mino ale co to dla nas.
szukamy szukamy ale dziury nie widze az w koncu dziura znalazla mnie i wpadlem na zaginionych pozniej sorc no to jestesmy w komplecie .
Kumpel bloker sorc wali do gs jak by co ja wchodze a pozaty uham kumpla.
Spoko spoko jeden padl wpada drugi i tu zaczyna sie zabawa .
Sorcowi zabraklo run wiec q....a co robic knight bloker zaczol zwiewac
gs lata za kazdym oczywiscie wypadlo na mnie dopadl mnie przy scianie bloker wpadl do dziury z zerkami a ja stoje jeszcze na full atk i sie uham
Smietc w oczach lapy lataj jak bym pol litra wypil jeszcze by ktos pomyslal ze padaczke mam
Palpitacje serca jak u mojej babci ale nic uha sie i uha mysle trzeba cos zrobic w uha pare razy nie trafilem wiec bylem pare razy na granicy pieknego napisu YOU ARE DEAD ale zaczolem uciekac w glab korytarz patrze sorc biegnie a gs za nim.Mysle zwiac czy zginac sam nic nie zdzialam wiec wrotki w druga strone do dziury z zerkami.Blkoer padl a zerki na mnie przycisk od chodzenia wcisnolem do dechy klawiatura prawie poszla i biegne RUN FOREST RUN........I udalo sie z 4 osob tylko ja ucieklem.schowalem sie na jakas wierze i siedze nie wiedzac po co.Herbatka muzyczka i po 20 minutach bylo ok.
patrze Q......A gdzie moje k-legsy.NO TAK W UHA SIE NIE TRAFILO ALE ZA TO W SPODNIE.eh bylo ciezko i nie zycze nikomu takiego stresu

A wy co powiecie
gertt jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.