Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vorment
Zgrywasz takiego znawce ?? Tak sie sklada ze ogladalem wiele programow o samurajach itp, i powiem ci:
Ich zbroja byla lepsza od kolczugi, skladala sie z materialu (nie pamietam jakiego, moze bawenla, ale nie jestem pewien ogladalem to z rok temu). Jeden mistrz, ktory tworzy takie zbroje, robi ja ponad 1 rok ... Zakladajac ze kilka godzin na dobre pracuje. Bylu B. wytrzymale, wiec z 10 ciosow by wytrzymalo (w to samo miejsce !!)
Aha Samuraje wkladali swoje zbroje tylko w okresie wojny, tak samo jak katane. W trakcie "normalnego" zyica nodsili tylko takie krotkie noze (nie pamietam jak sie nazywaly)
Pozatym uwazam ze bezsensownie pisales ten temat. Gowno mnie obchodzi co sadzisz o broniach w Tibi. Jak ci cos nie pasuje to wypad grac w OU albo MU.
|
Skoro cie to gowno obchodzi to po *** to ****a czytasz idioto ? Jak ci sie nie podoba to nie czytaj no nie.A to co napisales jest poprostu "inteligentne i jest prawda w 100%) Pozatym forum jest do tego zeby wypowiadac wlasne opinie. Moze za duzo mozgo***a wypiles czy co ?
@Khan
Hehe sam kiedys mialem taka rozkmine jak ty , ze przeciez katana jest genialna bronia a w Tibii jest obrzydliwa ;> Dobrze to zauwazyles ;>