Ponawiam swój komentarz, fake denny.
A co do tekstu o zapodaniu linka do mojego fakea to mogę powiedzieć jedno. Ten tekst jest najbardziej gówniarskim argumentem urzytym w stosunku do mnie jaki kiedykolwiek widziałem. Uwierz mi sam nie robie fake'ów ale czy to znaczy że nie nadaje się na krytyka? Widziałem już sporo dobrych fake'ów i właśnie opierając się na wrażeniach z tych naprawde dobrych fake'ów oceniam słabsze fake'i nowych fake'owców. I sam potrafię też ocenić czy fake jest(według mnie bo każdy ma prawo mieć inne zdanie) dobry czy jest jako zupełne dno i 10 metrów mułu czy coś pośredniego. Nowi fake'owcy z dobrym pomysłem i całkiem ładnym sklejaniem mają przyszłość. A u Ciebie nie widzę nic takiego tak więc jeszcze musisz popracować nad starannością oraz wymyśleć jakąś fabułę(fabuła służy za punkt odniesienia i nie znajduje się w fake'ach paskowych których jest już praktycznie zero na forum[zero mam na myśli co do nowych fake'ów paskowych]). Rada jaką mogę wydać z mojej strony to poczytaj jakieś poradniki na forum i porozmawiaj z bardziej doświadczonymi fake'owcami. To jest jedyny sposób żebyś się poprawił. No i pogadaj z kimś co do fabuły i dialogów dla postaci, nie żeby ktoś Ci robił je całkowicie ale żeby ktoś Ci pomagał choć troche.
Phi... Pierdne i już leżysz. Muahahaha! 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sarix
a ja jestem pstrykacz roz********cz...<pstryk nie ma was> 
|
|