Zobacz pojedynczy post
stary 05-03-2007, 22:27   #4565
Times
Użytkownik Forum

Times's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShinjiIkari Pokaż post
Zależy mi na zarobku, trochę mniej na expie. Gdzie mógłbym się wybrać?
44 knight, GS, G-Armor, C-Helmet, P-Legs, Leather boots, scarf.
Jakieś lepsze wyjście niż DC/Dwarfy/Ghostland?
Na cyclopach zwykle dużo uh schodzi.
Skills 69/63.
-Dwatrfy Soldy, naprawdę dobry loot ale exp dla Ciebie będzie raczej słaby.
-Mintwalin, oczywiście znakomity loot ale gdy nie masz postmana to bedziesz się męczyć z targaniem lootbaga.
-Na tym lvl możesz blokować DLe, GSy itp więc możesz sie wybrac na jakiś hunt z guildią.

Cytuj:
Witam, nie mogłem znaleźć w tym temacie nikogo z moim lvlem i skilami a więc pytam. Gdzie expic Palkiem ze skilami 75/61 na 28 lvlu tak żeby był w miare fast exp i żeby sie zwracało za bolty. Dzisiaj dostałem pacc (DZIĘKI DLA OMADERA :*), więc najlepiej dawajcie expowiska dla pacc arena.
-Cyce w Cyclopolis, super szybki exp za bełty raz będzie się zwracać, raz nie
-Tomby, możesz próbować na tym poziomie przed TP, w niektórych może byc hard, ale jak wybierzesz sobie jakiegoś i dobrze obcykasz respy będzie sie naprawdę dobrze expiło. Raczej będzie sie zwracać. Polecam tomby: GS i ten z ogniem po drodze ( nie pamiętam jak sie nazywał).
-Mozesz popróbować na lizardach expić ale nie łaź za daleko.

Cytuj:
9 lvl pallek
dist 36
shield 29

Mam nadal chodzić ze spearami na trolle?:O
Tak

Cytuj:
Gdzie mogę expić 23 sorcem?????? 19 mlvl. Z góry dzieki
-Roty pod Fibułą
-Dwarfy i roty w kopalniach
-Dwarfy Soldy i Guardy (sporadycznie) w kopaniach
-Cyce w Mt.Sternum
-Amazonki koło Venore

Cytuj:
Kiedyś sam pomagałem, a teraz potrzebuje pomocy . Otóż mam sorca 38 lvl z 42 mlvl. Gdzie dość opłacalnie expić (minimum 15k/h), kasa zazwyczaj żeby była na plus nawet niewielki, ale żeby plus. Mam pacc i eq: blue robe, rh, vamp shield, inferno, crown legi i bohy. Proszę podać wszystkie informacje na expa (typu: jakie runy zabrać [co do tego to chciałbym się ograniczyć minimum], czy używać monków [jak tak to ilu], i jaka jest dostępność expowiska [chodzi o to kiedy będzie zajęte i czy wogle je się zajmuje, czy na przykład wolne jest tylko po restarcie serwa]). Ogólnie wiem co expić, ale jakoś nudno i wolno, może wasze propozycje urozmaicą expienie .
-Dwarfy Guardy - zajebisty loot i exp. Polecam kopalnie "na wyspie" mało kto tam chodzi , nie jest daleka droga do wyjścia i są 2 poziomy z guardami. Naprawdę wyśmienity exp, weź ze soba kilka bp manasów, kilka GFB. Bijesz z WoI więc mlvl też leci. Naprawdę na tym lvl doskonałe są guardy. Sądzę iż masz postmana więc wysłanie lootbaga nie będzie stanowić dla Ciebe problemu. Ta kopalnia raczej jest wolna, nie wiem bo nie gram u Ciebie na serwie.

Cytuj:
Gdzie mógłbym expic 20 najtem skille 62/62 (mam pacca)
Czy dałbym rade na scarabach/zółwiach/malpach?
Eq:
K armor
P Legs
Draggy Shield
Fire Sword (moge kupic bsa)
Crown Helmet
Bootki
Nie dasz rady na żółwiach, scrabach, małpach. Masz za małe skile, będzie szło za dużo run/manasów na leczenie się. Jak cos to możesz expić na :
-Roty pod LB
-Roty na Darashi
-Mino Tower na Darashi ( bardzo dobry loot)
-Tomby na początkowych poziomach
-Larvy koło Ankh
-Dwarfy Soldy koło kazz

Cytuj:
55 master, 46 magiczny
tomby- wszystko fajnie, ale waste :/
dragi- all zajete.
guardami juz zygam.
jakies pomysly? exp minimum 30-35k/h, tak zebym wychodzil na zero albo na lekki plus.
Może spróbuj na piratach, ale nie wiem, nie expiłem tam.

Cytuj:
10 lvl Druid, 12 mlvl, EQ: P-set, sneakbeat rod, dwarfen shield i steel helmet. Carlin, FACC. Gdzie expic?
Przejdz do Ab i exp na trollach pod AB, uzbierasz 800gp i przeprowadź się do Thais. Za 800gp kupisz klucz do podziemi Fibuły i tam exp. Potem sobie poradzisz.

Cytuj:
Paladyn, level 11 skill dista 40. Gdzie mogę expić? Dodam, że mam kasy i strzał pod dostatkiem. Tereny PACC również wchodzą w grę.
Zrób lepsze skile, bo na tych skilach za duzo nie poexpisz. Na Edron jest dobra miejscówka z Trollami. Wbij tam 50 dysta i idz expic na roty pod LB, Larvy albo Tomby na pierwszych poziomach.