Temat: o grze...
Zobacz pojedynczy post
stary 25-09-2004, 23:50   #1
Aradash
Użytkownik forum

Aradash's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004

Evul o grze...

nie wiedziałem gdzie ten temat wstawić, ale jako iz to co mam do napisania ściśle wiąże się z Mainland toteż postanowiłem to umieścić tutaj...

Powiam Wam, że gra jest fajna, wręcz wciagajaca (pominąwszy, ze na rooku mnóstwo debili gra), ale.... Całość spłyca podejście LUDZI (o ironio żałusna) do tej gry. Dla przykładu podam swoja osobe, jako iż to właśnie ja zostałem oszukany co mnie cholernie wkur****. Wiecie co ?? Grywałem w wiele gier on-line, ale takiego chamstwa jeszcze w życiu nie spotkałem. O czym mowa ? A mowa chociażby o pieprzonym treningu. Naczytałem się mnóstwo regulaminów i zasad "dobrego zachowania się" gracza Tibii, że normalnie grałem w nią (na rooku) jak zagorzały fanatyk - 3 dni i już na mainland przeszedłem (gram w to pierwszy raz więc wydaje mi się to za dobry wynik). Na dzień dobry w Carlin spotkałem laske "Vemipapa" (jeśli dobrze pamiętam) która zaoferowała mi trening. Pomyślałem sobie - "Czemu nie? Jestem nowy, więc podbicie skilli mi się przyda". Zapytałem grzecznie piperzonej dziw** czy mnie nie zabije bo jestem tu nowy i mam dopiero 8 lv. Odpowiedziała, że nie. Zgodziłem się na trening i.... Jeden, drugi, trzeci piorunek (czy coś - chyba LMM) i po mnie było. Zdążyłem jej tylko napisać "WAIT" po czym wykończyłą mnie śmiejąc się bezczelnie. Nie wspomne już, że w kanałach czai się mnóstwo PK ( to chyba player killer - o ile dobrze sięzapoznałem ze skrótami czy coś w tą stronę). Ledwo wszedłem do kanałów to jeden kolo wrzeszczy "Kill Me" po czym pełno ognia sie wokół mnie nazbierało (nawet nie wiem jaki to czar) i padłem martwy. Dobrze, ze zdążyłem kase oddać do depozytu. No LUDZIE !!! Do cholery jasnej !!! Czy tak ygląda gra RPG ?? Komuś się chyba klepki poprzestawiały !!! Gówniarze biorą się za gry o których nie mają pojęcia. Nawalą sobie wysoki level po czym atakują wszystko co się rusza.... To normalnie żałosne jest. Rozumiem, że autorzy gry chcieli dobrze, ale widać badziew sie z tego zrobił niesamowity ( a wszystko dzięki graczom - LUDŹ to jednak głupie zwierze jest pomimo iżrozum mu dano). Jak ktoś szuka mordobicia i rozlewu krwi to zapraszam na Unreala. Wtedy pogadamy i sprawdzimy umiejętności bo atakujac gościa z 8 lv majac lv 13 to troche żałosne jest. Taki człowiek wchodząc na mainland nie ma pojęcia jeszcze o magii a tymbardziej nie jest wystarczająco dobrze wyszkolony by móc się bronić. Oczywiście są osoby, które bym obraził tym osądem za co ich przepraszam bo spotkałem w Carlin gościa (lv 26 ale nie pamiętam jak sie nazywał) który obronił mnie przed atakujacym frajerem. Szkoda, że nie pamiętam jak się nazywał bo odwdzięczyłbym mu się za pomoc (chociażby w runach). Powiem Wam, że to jest żałosne co ludzie zrobili z tej gry !!! Agresja mnie taka wzięła, że zemszcze się... Ale w swoim czasie... Słodycz mej agresji (zemsty) spłynie po mych ustach niczym nektar Bogów. Jeśli gra ktoś z Was w Carlin (Samera) to uważajcie na "Vemipap" i "Garoto pepino". Są to osoby, które atakują bez ostrzeżenia Tibia to niby RPG, ale widze że wiele osób szuka rozlewu krwi jak w grach typu Unreal itp.

Acha.. I niech mi ktoś wyjaśni co znaczy skrót "BR" ?? Może i jestem NOOB czy jak to tam, ale pytałem sie kilku gości, którzy pisali do mnie "BR??" co to znaczy i jeden stwierdził, że chce sie zamienić postacią (czy coś w tym rodzaju - jeszcze gdy na rooku grałem), drugi chciał treningu a trzeci (o dziwo) dał mi żarcie. No to pytam kto tu jest lamerem ??

To tyle. i jeśli ktoś powie "Ten znowu narzeka" to... Pewnie, że ku*** narzekam bo gra i gra to nie to samo. Zatem niech sie ludzie zastanowią w co chcą grać zanim z dobrego pomysłu zrobią shit do potęgi entej.

P.S. Jeśli administracja przesunie ten temat do innego działu to prosiłbym o kontakt przez PW abym mógł znaleźć odpowiedzi - jeśli takowe też będą (wiadomo o co chodzi).

Ostatnio edytowany przez Aradash - 26-09-2004 o 00:01.
Aradash jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.