Witam przeczytalem wszystko oczym wy piszecie na temat skilli. Mnie kiedys uczono tak ze niewazne jaki miales ekwipunek gdy idziesz skillowac idziesz z najslabsza bronia przykladowo sickle lub crowbar jezeli ma sie niskie skille a wiesz ze potwor nie zadaje ci duzych obrazen bijesz na full attack lub balanse, zas za szybko bijesz bij na full def moja teoria jest taka ze tu nie chodzi o to bys jak najszybciej go zabil tylko monotonnie go zabil. Ja jak zaczelem grac Knightem przy malych skillach bijem go na balanse poniewaz daje porowno jak dla fighting i shieldingu ale z wiekszymi skillami coraz szybciej sie go bije i sie zaczyna bic go caly czas na full def skiill sam idzie. Full attack daje zas daje troszeczke wiecej w fighting, Full def opiera sie na obronie ale daje nieco wiecej dla shieldingu. Podpowiem wam ze spokojnie mozna trenowac na dwarfach do 70 skillach i treowac tam gdzie sie zaraz ci zrespi nastepny, powyzej radze skillowac na slimach z dobrym ekwipunkien i radze bic na full deff bo dostaje sie czeste obrazenia. Przekonuje do tego ze nie trzeba miec najslabszego ekwipunku tylko najslabsza bron czy stoisz na balanse z najlepszym eq to i tak potwor zadaje ci obrazenia. W razie pytan piszcie odpowiem.Pozdro
|