Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2007, 10:36   #2012
Elevarm
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Everanor mi by bylo szkoda czasu i hasju na POI w takim składzie
Nie mam już nic do stracenia

Cytuj:
widzialem filmiki , gadalem z ludzmi z innych światów i....
a byłeś tam?

Cytuj:
oni sie z was śmieja
jestem przywyczajony, ze mnie się śmiali jak mówiłem że Dreamer Challenge jest do wykonania. Zgadnij kto na obu test serwerach wszedł pierwszy za grób Goshnara? Kto wyczaił że się krwi używa jako nektaru nekromantów? GM Laylee nieźle się zdziwił jak zobaczył 22 sorka w środku na amerykańskim serwie kiedy niemiecki jeszcze nie działał Z całym szacunkiem, ale ci co się tak śmieją nie zaszli by nawet za pierwsze dźwignie gdyby nie test serwer i spoiler

Cytuj:
tu nie jest tak jak na Harmoni ze bierzesz 20 osob i idziesz , bo tam ma kto isc a tu z leksza nie mowili ze dojdziecie do sali z teleportami ( z tronami ) i tam kanjci popadaja :>
W Tibii są tylko 2 wyrocznie, obie na rooku.

Cytuj:
Wiec Powodzenia ale pamietaj ze kiedys ci co ich nie chcieliscie pujda i oni nie beda chcieli was ;>
A co teraz by nas chcieli?:> Poza tym ci-co-ich-nie-chcemy nie mają poki co nawet połowy siły jaką ma obecny team. A druidzi to im z nieba spadna? Zlookaj to mistrzu: http://www.erig.net/xphist.php?world=Iridia&v=d i wyciągnij wnioski. Prawda boli, pogardzanie druidami bardziej...

Może poprostu poczekajmy do tego PoI zamiast gdybać, chce poprowadzić tą wyprawę i spróbować, bo analizując chorą sytuację polityczną Iridii oraz zachowanie coniektórych h-leveli długo nie będzie innej szansy.

Ostatnio edytowany przez Elevarm - 06-03-2007 o 10:45.
Elevarm jest offline