Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2007, 12:02   #2015
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Świat: Iridia
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elevarm Pokaż post
I oni, chociaż słabsi, Twoim zdaniem rozniosą wszystko w proch? I powiedz mi, skąd wezmą druidów do otwarcia druid roomu?
Powiem Ci tak Eve~, mam do Ciebie szacunek nawet wiekszy niz do Nolina, choc osobiscie Cie nei znam. Cieszę się że zrobiłeś Dreams Challenge jako pierwszy na iridii bo w pełni na to zasługujesz, jako jeden z pierwszych gratulowałem Ci tego osiągnięcia tu na forum. A co do PoI to jest kilka spraw, którymi chciałbym się podzielic m.in. z Tobą.

Po pierwsze kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, wec gratuluje decyzji i odwagi. Napewno super że powstał jakiś team ktory się wybiera zeby zrobic ten quest, ale jak sam wiesz to nie jest jakis tam quest chocby ze względu na zdanie, które zacytowałem z Twojej wypowiedzi. Na iridii jest okolo 100 graczy z lvlami 100 +, a tylko kilku druidów, którzy mogą prubowac sił w tym quescie. Z tego tez powodu wiem wszyscy ze jesli ktos kiedykolwiek marzy w najblizszym czasie by zrobic ten jeden jedyny w swoim rodzaju quest to zrobi go albo teraz albo przez dlugi czas bedzie sobei go mogl tylko ogladac na cam.

Stąd pojawia sie pytanie, pewien obowiązek (przynajmneij w glowach powaznych i odpowiedzialnych osob), co jest waznejsze 1. prawo organizatora do dobrania sobei teamu jaki mu sie podoba czy tez 2. dobro iridii ponad podzialami, z tego wzgledu iz jest to quest wyjątkowy, cos dla czego gra wiekszosc h-lvli.

Jesli pojdzie 35 osob wskazanych przez Chea, powiedz mi po co maja grac inni h-lvlowce? Zeby za 2 lata moze sprubowac stworzyc swoj team? Wątpie w takie rozwiązanie, po prostu przybędzie kolejnego argumentu dla stwierdzenia ze iridia to server martwy i zabawny tylko dla malej grupki osob. Wiem Eve~ ze Ciebie to jzu nei obchodzi co jest z iridia bo juz jestes w sumie retired i tylko PoI jest Twoim marzneim. Wiem ze nie ma mozliwosci zeby poszlo 100 osob czy wiecej (omg), ale sa osoby ktore powinny byc dokooptowane do waszego teamu ponad podzialami, dlatego bo na to zasługują - Bezok , Kash, Dwadwa i kilku innych.

Piszę to do Ciebie bo jestes z gildii, ktora podobno ma łaczyc a nie dzielic, ktorej misją jest popularyzowac tibie a nie zneichecac do niej, ktora tak wiele robi zeby ludziom sie tu lepiej gralo. Jesli wy cos nei zrobicie w tej sprawie nikt tego nie zrobi, dlatego mysle ze przez sam szacunek dla pewnych osob Ty jako szanowana osoba powinienes sprubowac naklonic pewne osoby do tego by moglo sie przylaczyc kilku graczy ktorzy napewno nie beda zawadzali a napewno pomoga. Nie mowie o zeby szla cala setka 100+ lvli, ale pewne osoby napewno na to zaslugują. Takie jest moje zdanie.

A tak abstrachujac od tego co anpisalem wyzej, powiem Ci ze bedzie Wam bardzo trudno z takim teamem i bez ofiar sie nie obedzie, co wiecej z 10 magami to powinniscie wziasc sobie ze 40 knajtow zeby im sdki nosili, bo na innych servach z magami ~180 lvla szlo 150-16 bp sd a wam pojdzie o wiele wiele wiecej. Anyway pwoodzenia przynajmniej Tobie...

I takei male p.s. Neztas troszke boli Twoja wypowiedz z forum na tibia.com ze nikt nie chce brac dodatkowych 50 nobow na questa. Troche to zabrzmailo jakby wszyscy poza waszym teamem byli noobami - chyba sie myslisz troszke jesli tak myslisz. A moze jestes tak mega szczesliwy ze Ty idziesz a innych masz po prostu gdzies? Coz i tak bywa

Ostatnio edytowany przez Naro - 06-03-2007 o 12:06.
Naro jest offline