Cytuj:
Oryginalnie napisane przez personanongrata
WIdac odrazu ze to ludzie taifa...
09:28 Cardothen [100]: ile
09:28 Cardothen [100]: masz uh
09:28 Wizardiuss Blade [50]: TO br
09:28 Cardothen [100]: to polak
09:28 Wizardiuss Blade [50]: Br
01:27 Cardothen [100]: more
Mar 06 2007, 01:28:52 CET Killed at Level 100 by Wizardiuss Blade
A ty feliana lepiej sie ogarnij bo tera wychodzisz na dziwke ktora ktos wyruchal a ona do niego wraca jak bumerang , pozdro dla taifuna ktory musial bardzo plakac ze stracil tryka ;-)
UWAGA INFORMACJA DNIA NASZ KOCHANY STRATEG KTORY SPRZEDAL CALTUSA BO "TAK NIENAWIDZIL TAIFUNA" DOLACZYL DZIS DO DUSKINESS...
Zikri Groove Mar 06 2007
Caltusie jesli to czytasz to wiedz ze wyszles na najwiekszego szmaciarza _/
Jestem ciekaw kiedy zaczna sie klutnie w dusk kto jest spyem i kiedy zacznie sie strach petra :-)
POZDRO DLA KUMATYCH , PAMIETAJ JAMES MY WIEMY O ALL  )))))))
|
NIe ma to jak forumowi szczekacze ktorzy duzo pyskuja a malo wiedza.
1. Zikri Groove to moja postac wiec doszedlem gdzie chcialem i Caltus nie mial z tym nic wspolnego, a co do jego osoby zapewne znacznie bardziej nie lubil Imargama o czym wiecej bedzie troche nizej niz Taifuna.
2. Jedyne co wam pozostalo to robienie forumowej propagandy, od chocby jak z deadem Cardothena, zownowaliscie go? tak sie sklada ze na serwerze byl mass kick i polecial prawie kazdy poza Imargamem ktory zabil go z noob chara i cieszyliscie sie jak dzieci ze sie wam fukslo a robicie tu z siebie pro mastahow.
3. Co do tego jaka gildie wybralismy, nie kazdemu nasza decyzja sie musi podobac ale to nasze chary i nasz wybor, mielismy pare umow z Vision ktore zlamali, jak hakniecie 2 naszych membersow i random pk na rl znajomych.
@Imargam,
pozdrawiam pana ktory mi tak smuci dokad to ja nie poszedlem, chyba zapomniales juz jakis czas temu jak na ~130 lvlu sciagnolem ci tu hunta z Caltusem, grales tylko dzieki nam, wzielismy cie do gildii ale ze trzymany byles krotko i nie pozwalalismy ci odwalac PA to szybko zmieniles gildie po czym dzieki twojemu kretactwu wyszedl war Dusk vs Sun.
Zycze udanego pekowania na serwerze bo to wam pozostalo, a z kazda zpekowana osoba rosnie do was niechec, wiec pewnie juz niedlugo jedyny kontakt bedzie na forum. Zanim znowu zaczniecie na kogos szczekac lepiej popatrzcie na siebie czy jestescie tylko taka niewinna grupa osob pokrzywdzonych przez los ktora zawsze gra fair.