Na PoI nie chce isc (nigdzie o tym nie napisalem ze chce ale ty czytac nei umiesz) a napewno obciagal nikomu za to nei bede, sorka ale nie chce tobie wchodzic w droge, zreszta juz tak wymymlales pewne fiuty ze nawet nie ma co obciagac pewnie. Nigdy nei gralem 17h-20h dziennie a juz napewno nie w ostatnim meisiacu gdzie srednia mojej gry dziennie pewnie to 10 minut. Na mint padlem na kicku ale ty jestes za duzy klops zeby to pojac ale sie nie dziwe bo to wymaga 5 szarych komorek a tymasz tylko 4 z czego 2 spalone, 1 uzywasz a 1 zostala na emeryture. Swoimi postami rozbawiasz absolutnie wszystkich, rowniez mnie wiec napieraj i rozpisuj sie dowoli bo smiechu nigdy za wiele. I podaj ten swoj adres bo cos sie ociagasz klopsie, mnie stac na to zeby cie odwiedzic

Pytanie czy masz jaja zeby mnie do siebie zaprosic... Moze i masz ale wloskow na nich niezbyt wiele bo w koncu jestes jeszcze dzieckiem i malo wiesz, malo widziales. Jestes robaczek i takim robaczkeim zostaniesz, na zawsze... I to ostatni raz jak odpowiedzialem na twoj post bo szkoda naprawde czasu na ciebie dziecko...btw co przedszkole dzis zamkneli ze na kompie siedzisz?
@Eve~sorka za to powyzej bo to off topic teraz ale musialem cos napisac

. Co do pewnych h-lvli mam nadzieje ze oni sie odezwa do Ciebie i wyraza jakies zainteresowanie tym questem, lub Ty sie odezwiesz do nich i zapytasz czy oni nie mieliby ochoty na to. Czasem niektorych rozpiera duma, czasem sie za duzo powie ale wiem jedno - dobrze niekiedy scowac dume do keiszeni i zrobic cos wspolnie. A argumentem przetargowym nie jestes tylko Ty ale rowniez i druidzi z Twojej gildii, wiec sile argumentowania masz duzą. Niestety masz racje - pewnym osobom nie chodzi tylko o zrobienie tego questa, lub tez zrobienie go jako pierwszy team ale bardziej chodzi tu o to by inni go nie zrobili. Coz takie zycie. Mysle ze nawet jesli pewne osoby nie pojda na PoI, nikt plakal nie bedzie. Ani Miniek ani Radek ani ja nie bedziemy drzec szat z tego powodu bo to tylko gra i to w dodatku glupia

. Powodzenia w ewentualnych negocjacjach, mam nadzieje ze dojda do skutku i ze PoI zrobi server a nie jacys wybrancy - tak chyba byloby lepiej dla iridii i dla waszego teamu rowniez bo taki bloker jak Dwadwa czy srednio 1,3 k sd poweru Kasha i Bezoka droga nie chodzi. GL.