Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2007, 17:44   #4181
Tarinek
Użytkownik Forum

Tarinek's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Świat: Furora
Domyślny

Pisze tutaj po naprawde dłuuugej przerwie, poniewaz to forum strasznie sie skefciło i pisze tylko dlatego ze raczyl tutaj napisac szanowny smer.

Wiec tak:
- Oczywiste ze kazdy chroni swoja dupe ale trzeba to robic z godnoscią i honorem. A nie siedziec u nas na vencie dooosc długo, swirowac pawiana jak to dojdziecie do nas i jak zniszczymy duski po czym tak poprostu dojsc do nich.
- Powod ?! HAHA Ze pekujemy ?! Ziomek nie rozsmieszaj mnie bo jestes juz tak naprawde smieciem dla mnie nawet nie warto cie trzymac w vipach za takie kur%$%^STWO. Mogles powiedziec ze poprostu zmieniasz decyzje i juz ze nie chcesz byc z nami bo pekujemy Ci rili a tryku sie wywrocił bo nie umie trzymac jezyka za zebami i sie sprzedał jeden z kilku jego ownerow. Wiec nie pier#$dol smutow o moralnosci itp bo to ty jestes przykladem najwiekszego zera na tym serwie. I uwierz my sie nie przejmiemy tym ze doszło do dusk pare smiesznych sorcow bo i tak to nie zmieni faktu ze namieszalismy na tym serwie i jeszcze namieszamy.
- Jeszcze jedna sprawa ktora naprawde mnie roz#$dala to fakt ze polowa duskow~ bardzo znacząca polowa to dawne Sunblade ktore tak sie przeciez nie lubiało z duskami i ktore zostało wywalone z serwa po czym mieli pekowac nocami i rozwalic go. HAHA smiech na sali lepiej sie nie udzielajcie bo tez nic nie znaczycie troche honoru psy strasznie mi ciśnienie skacze jak widze takich ludzi zeby tak sie skur#ić dla jakiejś smiesznej gry. Podejzewam ze ziomkow na ril tez sprzedajecie za flaszke. Bo co tam wazne ze masz z tego kozysć. To pokazuje poraz kolejny jakim trzeba byc prostakiem zeby nie potrafić powiedziec w twarz swojego zdania tylko za plecami.
To samo tyczy sie ludzi ktorzy zostali wywaleni z dusk za spy a teraz znow są u nich. HAHA ale nam to na reke uwierzcie

Dobra popisałbym jeszcze dłuzej ale mi pierogi stygną wiec koncze.

Przez takich ludzi jak wy ta gra jest zwykłym smieciem dla smieci bez honoru i własnego zdania.

See you on rook.

Ostatnio edytowany przez Tarinek - 06-03-2007 o 17:49.
Tarinek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.