Omk... jak mnie denerwują teksty typu "Polacy powinni trzymać sie razem", "Nie najeżdżajcie polak na polaka" to jest żalowate... :/
Jak w rl was ktoś w*****a to tez mówicie: "ja mu nic nie zrobie bo to polak!1On11!1o!1n!e!" ??
Właśnie tak nie jest. Ja ufam tutaj może 5 polakom. A z zagranicy wielu osobom więcej. Dla przykłady: mojego avangera pożyczałem 1 polakowi, a miały go 2 osoby spoza polski
A to, że cechą polaków w tibii jest to że zgrywają kozaków na lewo i prawo i najeżdżają jeden na drugiego to już ich problem. Jak mnie jakiś polak w***** to nie bawię sie "bo to pl!" tylko mówię co i jak a jak to nie wystarczy to wyciągam ciężką artylerie. Ot co.
Tak więc dajcie sobie spokój z tymi gadkami typu "PL RAZEM! SWE SUX! PL ROX! PL FTW O_/ IHAAAA" bo to jest nudne już
Trzymam z tymi, którzy na to zasługują oraz z tymi których lubie, a że wielu pl mnie denerwuje to inna sprawa.
@Sadoch
Niestety smutna prawda taka, że w USA 15% Polaków wydało/wydaloby polaka pracującego w tym kraju "na czarno" w przypadku np. meksykańczyków, tudzież innych narodów odesetek ten wynosi około 0,5%, max 2,5%. Zostawiliśmy resztę daleko w tyle