Cytuj:
Oryginalnie napisane przez esdek
Morda zjebany rumunie!Na jakiej podstawie tak twierdzisz ze jestem nikim??Matka cie kurwa w domu szacunku nienauczyla?Az tak cie mocno w dupe dildem ruchała?Bede wypisywał jebany szmaciarzu co bedzie mi sie zywnie podobać.Podnieciło cie to ze wyprowadziłes mnie z rownowagi?Obraziłem cie gdzies zebys tak wjezdzal na mnie?Stary pogarda..
Srry za wulgaryzmy ale idzie człowieka chuj trafic jak się widzi jak taki 13-letni tepak z dostępem do internetu lansuje się swoimi zajebistymi tekstami,typu spuściłem się itp.
Jesteś jebanym zerem.Tyle.Pierdoli mnie juz to teraz co na mnie i na moich bliskich napisze.
Nara.
|
Po czym wnioskuje ze jestes zjebem i probojesz zaimponowac ludziom na forum bo ci koledzy kaza sie na lekcjach w-f poza szatnia przebierac? Po czym to wiem ? Spojrz w posta up to nie ja proboje sie dowartosciowac typami "Twoja stara to k***" A Jak masz jakis wiekszy problem to nie pisz durnych postow tylko zapraszam irl , adres podawalem parokrotnie lecz jezeli ci zalezy z przyjemnoscia ci go dostarcze. I jestem w 200% pewny ze skonczy sie na "Przyjade to cie zabije" Zapraszam synku.

Zadko zagladam na forum wiec moge nie zauwazyc twej zalosnej odpowiedzi daj nick na tibi podam adres