Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2007, 22:47   #2298
Elvvons
Użytkownik Forum

Elvvons's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2007

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez esdek Pokaż post
Morda zjebany rumunie!Na jakiej podstawie tak twierdzisz ze jestem nikim??Matka cie kurwa w domu szacunku nienauczyla?Az tak cie mocno w dupe dildem ruchała?Bede wypisywał jebany szmaciarzu co bedzie mi sie zywnie podobać.Podnieciło cie to ze wyprowadziłes mnie z rownowagi?Obraziłem cie gdzies zebys tak wjezdzal na mnie?Stary pogarda..
Srry za wulgaryzmy ale idzie człowieka chuj trafic jak się widzi jak taki 13-letni tepak z dostępem do internetu lansuje się swoimi zajebistymi tekstami,typu spuściłem się itp.

Jesteś jebanym zerem.Tyle.Pierdoli mnie juz to teraz co na mnie i na moich bliskich napisze.

Nara.

Po czym wnioskuje ze jestes zjebem i probojesz zaimponowac ludziom na forum bo ci koledzy kaza sie na lekcjach w-f poza szatnia przebierac? Po czym to wiem ? Spojrz w posta up to nie ja proboje sie dowartosciowac typami "Twoja stara to k***" A Jak masz jakis wiekszy problem to nie pisz durnych postow tylko zapraszam irl , adres podawalem parokrotnie lecz jezeli ci zalezy z przyjemnoscia ci go dostarcze. I jestem w 200% pewny ze skonczy sie na "Przyjade to cie zabije" Zapraszam synku. Zadko zagladam na forum wiec moge nie zauwazyc twej zalosnej odpowiedzi daj nick na tibi podam adres

Ostatnio edytowany przez Elvvons - 06-03-2007 o 22:51.
Elvvons jest offline