Jezu ludzie zejdzcie z niego , H.j kogo obchodzi czy on ma życie rl czy nie , sam powiedzial ze pracuje i studiuje , a każdy czas na tibi expi a nie pierdo.. pod depo "Free Items" jak niektórzy z tąd .
Następnie nie jest piepszonym botterem jak 90% z org.pl i 25% z tego forum.
Jeżeli Ci sie nie podoba jego lvl , to ze on ma 300 lvl a ty 20 lub to ze poświęca grze wiecej niż ty to po co to jesteś i piepszysz bzdury na jego temat? tobie było by fajnie gdyby ktos cie obgadywał ??
Ktoś powiedział ze na non pvp łatwo lvl zrobić , a bzdura bo wejdzie mu jakis 150~ lvl i co mu zrobisz? na pvp hunted i juz go nie ma a na non bedzie wszystko wybijał.
Jeżeli Jesteś tu tylko po to zeby uprzykrzyć mu życie a nie Pogratulowac pierwszego 300 lvl to wyjdz z tąd .
Jeden z jego + to, to ze nie sprzedał postaci jak 3/4 osob na Arcani(130+ lvl) jakimś brazylijczykom tylko gra i nie pląta głowy sobie bzdurami tymi co wy piszycie.
Zazdrość Was zżera?? Kupcie Sobie 2 Kilo sera -.-
Ps. Gówno mnie obchodzi czy dostane bana czy nie , musiałem to wydusić z siebie wreszcie bo mnie w*****acie .
Ps 2. WIELKIE GZ DLA MDW
IP:77.79.210.73:27199
Hasło:klan
Nie toleruje Noobow z Honery ....
Cytuj:
"Gdyby te dzieci neo postawić jedno na drugim, ostatnie 'łupło' by główką w słońce..."
|
Ostatnio edytowany przez Adow Adan - 06-03-2007 o 23:25.
|