Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2007, 00:36   #18
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -edion- Pokaż post
Chyba cie posrało ze ktos bedzie takiego gówna słuchal ze ty masz głupi leb to nieznaczy ze innym sie podoba. Ja bym odrazu wylonczyl.

A luknijcie se teledysk... to sie srac chce jak sie nato patrze..

Tego niemozna nazwac muzyką.
A jednak! Duzo osob nazywa to muzyką
Mi sie nawet to podoba, ale teledysk na youtube slabej jakosci..

@up "ogolnie soad sie zeszmacil przez ostatnie 2 plyty"
Nie zeszmacił tylko chca troche zarobic, a na nikim tak nie zarobisz jak na EMO 13 latkach. Tzn. fanach "Tokio Hotel" - >>oh..ah.. jest mi tak ciezko, swiat jest taki okrutny!, bede ciął żyły i kupował ubrania po pareset zeta ktore wygladaja jak z bazarku, ale sa FIRMOWE i Bill takie nosi.<<

Nightwish - nienadaje sie do filmow. Kawalki sa 'zbyt znane'. Ciagle je gdzies slychac, a ja takigo wycie nie lubie. Nie wazne co lubie, a wazne, ze co chwila gdzies to jest i kazdy to zna.
System of a Down niezbyt mi sie podoba jako podklad do filmu. (kiedys sam wykorzystalem, ale jak obejrzalem caly film gotowy to zanim spostowalem to usunalem kawalki SOAD)

Jesli chcesz niezle kawalki na gitarach/perkusji to polecam:
Wykonawca (tytul1, tytul2)
Slipknot (mocne udezenia w perkusje itp. - "my plague" (wyciagnij muzyke z teledysku, bo teledysk ma inna muzyke niz MP3 z plyty zgrane), spokojny utwor z dluzszymi kawalkami muzyki - "vermilon pt2").
Static-x (duuzo dlugich i krotkich kawalkow w kazdym prawie utworze. Polecam "So", "so real", "tranmission", "kill your idols", z statica mozna tez latwo wyciac odpowiednie fragmenty tekstu ktory pasuje do filmu).
Rob Zombie tez ma troche niezlych kawalkow ktore mozna wykorzystac ("Feel so numb", "Dragula", "superbeast").
Apocaliptica oczywiście -.- co tu mowic o muzyce powaznej do filmu i o apocalictice nie wspomniec.. na film polecam zaleznie do czego ma byc wykorzystane "Cohkka", "Education", "Pandemonium", "Nothing else matters", "Struggle" (najlepszy chyba do filmu)
Tool - duuuzo gry na gitarze duuuzo. (polecam "Sober", "Aenima", "Schism" - dobre na poczatek filmu).
Prodigy - jesli ktos robi film z duuza ilosc efektow (np. zeby ekran drgal w rytm muzyki)
Rammstein - ("Bang Bang" [z Toxic Fire], "Halleluja", "Sonne", "Rosenrot").
Hunter - niezle kawalki na gitarach/perkusji ("Pomiędzy niebem a piekłem", "War", "Fallen", "Nie Raj")
Coma - niezle kawalki ktore mozna wstawic pod napisy lub jakas akcje (wyciac sama muzyke z "Tonacja (sygnał z piekła)", "Sto tysiecy jednakowych miast")
LoadFill - wszystkie kawalki zespolu maja niezłe fragmenty na gitarach/perkusji ktore mozna niezle dopasowac do filmu - szukaj na www.mp3.wp.pl - link do zespolu - darmowo/legalnie. Szczegolnie polecam "Krzyk" nie zawiera wogole tekstu, 4:30 min czystej muzyki.

Nie mam teraz wiecej pomyslow
Co do ilosci przesluchanej muzyki(z winamp'a)... 7883 items [18days+6:50h)

No, to teraz masz duuzo ściągania

Ostatnio edytowany przez Gesior - 07-03-2007 o 00:40.
Gesior jest offline   Odpowiedz z Cytatem