Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2004, 13:04   #1
Avager Niebieski
Zbanowany

Avager Niebieski's Avatar

Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.

Avager Niebieski ma numer GG 1611291
Domyślny Polska "Wspólnota" na Galanie

No to dziś postanowiłem iść z kolegą do zamku koło ab. Wszystko zapowiadało się wspaniale i tak było. Gdy zaczeły mi się lagi zaczeliśmy wracać, po drodze napatoczył się jakiś minoske no to go ubiliśmy, położyłem loot na bok (koło naszego lootbaga) i przechodził ten miły pan i se go skonfiskował... i:

Ciemny widać gdzieś nachwile odszedł no to położyłem (tak jak mówiłem) loot koło naszego lootbaga. Tu jak poszedł dalej to Krzyknoł coś :/ (po kradzierzy loota, tego z minosa...). Wydaje mi się że myślał że coś na niego mówię.

Tu już jak wyszliśmy z dziury i podążaliśmy do AB by sprzedać loot, to nasz Polski Dobroczyńca powiedział (musiał se przypomnieć chyba o nas... bo przecierz spotkał nas niecałą minutę wcześniej...)

Tu oto krótka rozmowa... dość inteligenta...

Następnie spotkałem "kolegę" koło sprzedawcy zbroi, brioni itp. Po sprzedaniu przez niego loota zagadał do mnie " No co k**wa stoisz?" a potem powiedział magiczne słowo "Exevo Con" i ...

(Skończyły mu się strzały )

A tu macie jak nasz kochany Polski wielbiciel swojego narodu oraz jego mieszkańców wygląda... widać że dzielny jest...eh

Wniosek:

Władza i "myślenie" że jak się ma tzw. "FAMILIĘ" to jest sie kolejnym członkiem jakże "miłych" Del'Torro... pewnie przez zamieszczenie tego topicu, będe mieć "Rooka" lub "deada" przez jednego z jego bohaterów...

Także chciałbym poznać co wy sądzicie o takim czymś....

POZDRO DLA CAŁEJ GALANY !

Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 26-09-2004 o 13:11.
Avager Niebieski jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.