Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2007, 10:46   #26
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciek1337 Pokaż post
mam pytanie. Jest szansa otrzymania admina na serverze cs'a?
Pol roku temu garlem w cs'a(garlem lacznieprzez 4 lata)doszedlem do top10 Polski(obecnie clan w ktorym gralem jest w top3 co swiadczy ze dysponuje nienagannym poziomem gry). Znam sie na konfiguracji serverow i znam wszystkie komendy do tego potrzebne, moglbym zainstalowac ciekawy mappack(mieszanka aimow+dobra konfiguracja=servery bylyby popularne) P.S W rzeczy samej gram rowniez w Tibie:-)
Jestem dobro by mam w nicku 1337, i ogolnie jestem kozak i gralem troche tam i troche tutaj. I tez bylem w tym i tamtym klanie.
Nie ma to jak podawanie konkretnych informacji

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bert
Teraz tak sobie patrze a tutaj na obu serwerach mapa cs_747 ... Mysle ze jak narazie nie bedzie tu duzo ludzi gralo a dawanie takich w sumie niepopularnych i duzych map tego nie poprawi;/ Ja tam napewno od czasu do czasu zajrze ;]
Ogolnie pod koniec kazdej rundy jest vote, ktora mapa ma byc nastepna. Jeszcze doszlifujemy serwer w miedzyczasie i chyba calkowicie wywalimy takie mapki z rotatora. Aczkolwiek przyznam, ze czasem fajnie pograc jakas inna mapke dla odmiany

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keiga
Wie ktoś może czy na serverach będzie ranking??
Jest ranking na serwie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aruna
A o admina...
Czy bdzię jakiś nabór?
Narazie nie ma takiej potrzeby, jesli w przyszlosci sie pojawi to na pewno jakos to rozwiazemy. Na pewno nie na zasadzie "ej zią daj admina okeeej?"
Dr. Omader jest offline