W związku z narastającą ilością hacków na Isarze, a także w związku z tym iż ktoś chciał mnie hacknąć zamieszczam, krótki turtorial jak nie dac się hacknąć.

W dziale ze zdjęciami, ze względu na niezwykle pouczające ss'ki... Zapraszam...
TURTORIAL - ODCINEK 1
Krótki opis sytuacji:
Koleś, który do mnie pisze pisał już parę razy. Myśli, że mam 10 lat i tata mnie pilnuje, żebym za dużo nie grał w Tibie...
A tutaj pare ss'ów dla zapoznania się z techniką tego wyjątkowego hakera:
Pamiętajcie, TO NIE JEST WASZ TATA, a jesli już to upewnijcie sie na 100%, że to on, zadzwońcie do niego albo on do Was, żeby być pewnym na 100%... Hakerzy mogą kryć sie wszędzie... To może być Twoj tata, mama czy najlepszy kumpel, nie wierz nikomu poki nie wiesz, ze to na pewno on... Licz sie z tym, że ktos mogl sie mu wlamac na GG, więc najlepiej kontaktuj sie na żywo lub telefonicznie...
PS. Myśle, że ten krótki turtorial pomoże Wam uchronić sie przed kolejnymi atakami hakerów...
CIĄG DALSZY NASTĄPI NIEBAWEM...
PS2. Kolejne odcinki już niedługo, jak tylko zagada znowu do mnie ten koleś... Bo robi to średnio co 3 dni i zawsze podaje sie za mojego ojca...

No chyba, że czyta czasem to forum, to już nie napisze, a szkoda bo fajnie sie gawędziło...