Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2007, 18:08   #29
sat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 09 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciufcia Pokaż post
Heh... wiadome, że więcej zysku będziesz miał blokując demona, niż jak będziesz do niego walił z Sd Palem. Bo prawda jest taka, że Palek w porównaniu do Sorca/Druta ma śmieszne hity - dlatego nie jest chętnie brany na hunty.

Cytuj:
Bloker jest po to, że taki kruchy Sorc nie pojedzie np. na Demach z samego morta (chyba, że ma jakąś dużą sumkę na koncie).
Cytuj:
To co byś chciał blokować bez pacca? Gs-y?

powtorze raz jeszcze: nie wszyscy maja pacca. a bez pacca bardziej oplaca sie bloczyc palkiem ( vita jest tansza od uha ).

Cytuj:
Wg. mnie knight to jest najpiękniejsza profesja.
wolno sie nim expi, nie ma mocnej sily magicznej. jego hity sa smieszne w porownaniu z hitami sorca czy druida. wali mocniej od palka, ale zadziej, zeby ubic cos co ucieka lub trzyma dystans od niego musi albo uzywac run, albo gonic jak glupi. gram najtem bo... najbardziej mi odpowiada. mozna powiedziec nawet ze bardzo polubilem prostote gry najtem. taktyka jest prosta jak cios mieczem ( w moim przypadku toporem ). z odpowiednim skilem i odpowiednim eq mozna robic cuda, jednakze ZAJEBISCIE brakuje mocniejszego czaru leczenia. exura za 25 many dajaca po 25-40 hp jest raczej smieszna.

Cytuj:
Nie rozumiem Ciebie. Ty grasz tylko, żeby mieć jakiś H-Lvl i być super hiper mega wymiataczem? Bo ja gram dla przyjemności.
nie gram tylko dla tego zeby miec wysoki level. gram dla przyjemnosci.

Ostatnio edytowany przez sat - 07-03-2007 o 18:09.
sat jest offline   Odpowiedz z Cytatem