Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skibo
Ostatnio modek ucią z tego tematu 20+ stron. Teraz też to powinien zrobić ponieważ członkowie tego forum typu tetrowy, paior, elvvons zaśmiecają "Wydarzenia z Kyry" jakimiś śmieciami kogo nic nie obchodzą.
Tibia.pl daje możliwości wysyłania wiadomości priv więc pownnieście tego używać, a nie umawiać się ogłaszając wszyskim na przysłowiową partie szachów.
Tetrowy: Już po samym nicku widać że masz zupełnie inne oblicze w RL, lecz niewiem dlaczego zawszelką cene chcesz inponować innym. Ciekawe czy bluzgasz/bluzgałeś( jak byłeś mały? nie wnikam w wiek) przy rodzicach bo zapewne przy kolegach to same "kur wy" lecą.
Przeciesz można kulturalnie wypowiadać się na dany temat, a jeżeli ktoś ma inne zdanie to nie można odrazu go wyklinać itd.
Szkoda że "wydażenia z kyry" zjechały tak nisko, zauważcie że wiekszość hlvl z kyry przestało tu pisać ponieważ nie ma jakiegokolwiek sensu, oni to wiedzą. Więc najwyższa pora zastanowić się nad tym co najpierw tu się napisze.
Pozdr.
|
Będe przeklinał na tyle ile mam ochote.
Nie piszę na tym forum już od paru dni a ty się do mnie prójesz.
Jak narazie to bluzgi od twojego kolegi esdeka lecą a nie ode mnie więc nie czepiaj sie do mnie.
A co do mojego nicku to jak nie wiesz czemu taki to po co piszesz?
Taki mi się podobał to taki zrobiłem i tyle... omg