Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2007, 18:13   #2309
Tetrowy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 02 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skibo Pokaż post
Ostatnio modek ucią z tego tematu 20+ stron. Teraz też to powinien zrobić ponieważ członkowie tego forum typu tetrowy, paior, elvvons zaśmiecają "Wydarzenia z Kyry" jakimiś śmieciami kogo nic nie obchodzą.
Tibia.pl daje możliwości wysyłania wiadomości priv więc pownnieście tego używać, a nie umawiać się ogłaszając wszyskim na przysłowiową partie szachów.

Tetrowy: Już po samym nicku widać że masz zupełnie inne oblicze w RL, lecz niewiem dlaczego zawszelką cene chcesz inponować innym. Ciekawe czy bluzgasz/bluzgałeś( jak byłeś mały? nie wnikam w wiek) przy rodzicach bo zapewne przy kolegach to same "kur wy" lecą.

Przeciesz można kulturalnie wypowiadać się na dany temat, a jeżeli ktoś ma inne zdanie to nie można odrazu go wyklinać itd.

Szkoda że "wydażenia z kyry" zjechały tak nisko, zauważcie że wiekszość hlvl z kyry przestało tu pisać ponieważ nie ma jakiegokolwiek sensu, oni to wiedzą. Więc najwyższa pora zastanowić się nad tym co najpierw tu się napisze.

Pozdr.
Będe przeklinał na tyle ile mam ochote.
Nie piszę na tym forum już od paru dni a ty się do mnie prójesz.
Jak narazie to bluzgi od twojego kolegi esdeka lecą a nie ode mnie więc nie czepiaj sie do mnie.
A co do mojego nicku to jak nie wiesz czemu taki to po co piszesz?
Taki mi się podobał to taki zrobiłem i tyle... omg
Tetrowy jest offline