Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2007, 20:46   #5504
Kasztaniaczek
Zbanowany

Kasztaniaczek's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rekin Master Pokaż post
@Kasztan
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia widze, ze nie dasz sobie czegos wytlumaczyc...ale ok. Aaaa i palkowi zdazaja sie sparki takze oraz nietrafione strzaly. Wtedy palek by trafial KAZDEGO hita za minimum 1/3 swojego lvla(czyli na lvl 150 minimum 50, a to jest cos), najtowi zdazaly by sie nadal sparki i puffy, ale rzadziej.
@Blon
tak, bedziesz miec fun, gdy ty wbijesz w godzine 70k expa, a kolega na twoim lvl-u ms/ed 130~ i wiecej na tym zarobi . srednia w draga bedziesz miec okolo 75
Ms na twoim lvl ma srednia w draga....hmmm 190? i z kazdym lvl-em ma wieksza sile
500ek z 120/120 z ta sama bronia ma taka sama sile, jak 15ek z 120/120( to tylko przyklad ofkorz). Oczywiscie, zwieksza sie czestotliwosc trafien(podobno) ale jest ona tak niewielka, ze miedzy 100ek a 200ek nie ma praktycznie roznicy...
Te exori za 150many to byl przyklad, ja bym sie cieszyl nawet z exori za 400many.
Ale ok Blon...popytaj sie kolegow na jakims innym swiecie, ile srednio robia k expa/h z zarobkiem, bo harmonia to zdeka zly server dla sorca jak wiele innych starych swiatow. Ilosc dobrych miejscowek do huncenia jest ograniczona....szczegolnie na swiatach non-pvp sa ogromne kolejki.
Przepraszam bardzo, ja nie dam sobie czegos wytlumaczyc? Yyyyy a co ty mi tlumaczysz? Napisales w chuj glupot i na nie odpowiedzialem...

Zrobi 70k/h? Ale za to zarobi o wieeeeeeeele wiecej kasy niz sorc na tym lvl, no lecz trzeba troche umiec expic...
Btw. podaj mi miejsce gdzie 100 sorc~ zaroobi o wieeeeeeeeele wiecej
i zrobi taka ilosc expa, bo na wrl nie wyciagniesz na tym lvl wiecej niz 100-110k/h na hydrach 100k+, ale na ogromnego looota bym nie liczyl
btw. 80% mobow do expa dla 100 sorca/druta~ i loot z nich jest prawie wszedzie taki sam przyklad? Dragi i Hydry... i czesc loota z wrl...Dle(poza dsm) i moglbym o wieeele dluzej wymieniac jeszcze...

Exori za 400 many
No i tutaj bys udupil najta...
Exori by uzywal od 100 lvl~

@Edit 200k/h i wastowac w chuj kasy, nie mowie o wyjatkach(Taifun(jak epxil) MDW i inne 200-230 lvl+

btw. Zapomnieliscie o palku ktory tez nie ma najlepiej i ciagle sie sprzeczacie o najta...

@Neo
O to chodzi ze kazdy xD
No moze po za tym 1 co expil, ale teraz chyba juz nie gra i same nooby ownuja xD

@Glon
Jaki ku*** Ciastek xD

Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 07-03-2007 o 20:52.
Kasztaniaczek jest offline