Zobacz pojedynczy post
stary 07-03-2007, 21:15   #5511
Dawergo
Użytkownik Forum

Dawergo's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krova Pokaż post
Tak, wolałbym 150 na pvp, a jak nie liczysz się z innymi zdaniem to nie dyskutuj, bo tylko szkodzisz. Będe miał prędzej, niż ty. Że gram tydzień na tym servie i mam noob chara narazie to nie znaczy, że nie miałem wcześniej gdzieś jakiejś innej postaci.

Sam sobie zaprzeczasz muwisz coś, a potem podajesz przykład, który dowodzi że tak nie jest. Buahaha, mózgu to ty nie masz.

I tak prawie każdy ci powie, że Sorc ma lepsze expienie niż Knight [ciekawsze, opłacalniejsze i wydalniejsze, czyli więcej frajdy, expa, kasy (dla takich ludzi jak ty trzeba powiedzieć prostym językiem)].

Ty już wiesz kto lubi Taifuna, kto go nie lubi, jak mu się gra, i wszystko na jego temat. Że mu zazdrościsz to nie musisz być taki wredny i wścibski tym bardziej, jak nie mas zracji.

Nie wymawiaj imienia pana Boga swego nadaremnie (jeśli jesteś wierzącym).EO ma życia 2915 (150+7*5+182*15=2915). Już sam pokazałeś, że jesteś inteligentny. Mnożenie i dodawanie to 1-2 klasa podstawówki. Nie liż dupy kasztanowi. Jak bym miał już tyle czasu co ty nagrane na jednej postaci to bym miał większy lvl jeszcze na non pvp.

(To jest z twojego opisu na tibia.com jakby co).
Lol, idź na Orsha to zobaczymy czy tylko lag cie zabije.
A jakby się zdarzyło, że nie masz manasów przy sobie ani run to 60 MS RP ED z runami, manasami, by cie zabiło lekko, ale ty jesteś buidupą i grasz na non pvp, bo na pvp to, byś nie umiał grać, jakbys dostał hunta to byś nie wychodził z depot, nie umiałbyś jakoś tego załatwić,
Royal tu gral, ahh te stare czasy, ale odszedl, jak bedzie chcial to ci powody poda...
btw poszedlem se popykac na non pvp, to znaczy juz ze jestem tchurzem i lama?

@Edit: Jaki knajt na 100+ lvl chodzi bez uhs? I to na pvp? Znajdz mi takiego...

http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf

Ostatnio edytowany przez Dawergo - 07-03-2007 o 21:17.
Dawergo jest offline